(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko työelämässä parhaimmillasi esimiestehtävissä? Oletko kokenut, tavoitteellinen, itsenäinen, aikaansaava ja päätöksentekokykyinen esimies, joka tarttuu asiaan kuin asiaan rohkeasti? Palatko halusta kehittää työyhteisöä, prosesseja, asiakaskokemusta ja itseäsi esimiehenä?

Jos toimit määrätietoisesti suuntaa näyttäen ja samalla täydellä sydämellä esimiestyön arkea eläen, saatat olla etsimämme henkilö. Vastuullesi tulee Fennian vahinkopalveluiden Helsingin huippuosaava tiimi, jossa käsitellään ajoneuvojen vahinkoasioita eri työryhmissä ja palvelukanavissa. Toimit myös asiantuntijaratkaisijoiden esimiehenä.

Fennian vahinkopalvelussa yli 200 korvaustoiminnan ammattilaista palvelee suomalaisia kotitalouksia, yrittäjiä ja yrityksiä. Haemme Helsinkiin ajoneuvovahingot-yksikköön palvelupäällikköä vakituiseen tehtävään vastaamaan monipuolisesta työryhmästä. 

Tehtävässä 

  • toimit positiivisena ja kannustavana esimiehenä
  • kehität prosesseja ja toimintatapoja yhdessä vahinkopalvelun, kollegoidesi ja Fennian muiden organisaatioiden kanssa 
  • toimit tarvittaessa eri kehityshankkeissa ja tuet organisaatiotasi muutosten läpiviennissä
  • olet valmis haastamaan itsesi ja opettelemaan ajoneuvovahinkojen käsittelyn.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu innostaa henkilöstöämme vaikuttavaan asiakaskokemukseen. Sinulla on vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja hyvä paineensietokyky. Johdat tiimiäsi innostavalla sekä tuloksekkaalla otteella ja sinulla on jo näyttöä laadukkaasta esimiestyöstä. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja tarvittaessa pystyt käymään keskustelua myös englanniksi. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää amk-tasoista tutkintoa (esimerkiksi tradenomi). Tehtävässä menestymistä auttaa lisäksi asiakaspalveluprosessien kehittämiskokemus. Ymmärrys vakuutusalasta tai vastaavasta on eduksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Haluamme mahdollistaa uuden oppimisen eri rooleissa ja tukea työntekijöitämme luomaan urapolkuja Fennian sisällä. Työskentely tapahtuu upeissa puitteissa Länsi-Pasilassa ja meidän tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Lisäksi meillä on kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Laila Tupola numerosta 040 661 6955, jonka tavoitat parhaiten seuraavina ajankohtina: 30.1. klo 10.00 – 11.30, ja 31.1 klo 11.00 – 15.00, 4.2. klo 11.30 - 15.00 ja 6.2. klo 8 - 9.00.