(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Yrjö ja Hanna Kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme nyt kasvumme sekä toiminnan kehittämisen tueksi palvelupäällikköä, jonka tehtävään kuuluu oman alueensa yksiköissä työskentelevien esimiesten tukeminen niin palvelutoiminnassa, talousasioissa kuin henkilöstötilanteissakin.

Palvelupäällikkö vastaa oman alueensa palvelutoiminnasta ja johtamisesta tulosvastuullisesti. Hän raportoi toiminnastaan palvelu- ja myyntijohtajalle ja toimii esimiehenä omien yksikköjensä palveluesimiehille. Palvelupäällikkö on aktiivinen sidosryhmäyhteistyössä ja osallistuu markkinointistrategian mukaisesti konsernin ja yksiköiden viestintään sekä markkinointiin. Palvelupäällikkö on osa Yrjö ja Hanna Kotien palvelutoiminnan johtoryhmää. Työ edellyttää matkustamista.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan ylempää korkeakoulututkintoa sekä johtamiskoulutusta. Lisäksi hakijalta odotetaan yli viiden vuoden kokemusta esimiestyöstä, näyttöjä kehittämistyöstä, useamman yksikön johtamisesta sekä yksiköiden käynnistämisestä ja haltuunotosta. Sosiaali- ja terveysalan hyvä tuntemus (lainsäädäntö, yleiset käytännöt) ovat myös ehdoton edellytys.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen. Pääset mukaan kehittämään liiketoimintamme prosesseja ja tukemaan johtoa hyödyntämällä sotealan osaamistasi. Meillä mielipiteelläsi on aidosti väliä, olemme joustavia ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme kehitysideoiden pohjalta. Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä henkilöstöjohtaja Maaria Saarenpäähän keskiviikkona 15.1. klo 13-15 numerosta 040 450 6207 tai palvelu- ja myyntijohtaja Tanja Koivistoon tiistaina 21.1. klo 13-15 numerosta 040 457 0233.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 22.1.2020 täyttämällä oheinen hakemus.