(Poistunut julkaisusta)

PALVELUPÄÄLLIKKÖ
Monetra

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme kehittyvään ja uudistuvaan organisaatioomme uuteen positioon kokenutta

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit valmentavana esimiehenä itseohjautuvalle kirjanpitotiimille, jossa työskentelee 15 alan asiantuntijaa ja vastaat asiakkaiden kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluistamme. Pystyt tarvittaessa tarjoamaan asiakkaillemme talouspäällikköpalveluja ja viemään eteenpäin voimakkaasti kasvavan konsernimme taloushallinnon asiakasprojekteja.

Tässä työtehtävässä pääset näkemään työsi jäljen. Me Monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja kehitämme toimintaamme. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä ja tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyisten henkilöstöetujen lisäksi dynaamisen työympäristön, jossa osataan pitää myös hauskaa, juhlitaan onnistumisia ja opitaan virheistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta taloushallinnon ja kirjanpidon työtehtävistä. Eduksesi katsotaan kokemus projektien hallinnasta ja esimiestyöstä sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Palvelupäällikön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot ovat Avainta-työehtosopimuksen mukaisia. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Kuopio.

Mikäli tämä on juuri sinulle sopiva seuraava steppi urallasi, hae meille jo tänään! Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana.
Lähetä hakemus ja CV Pdf-tiedostoina osoitteeseen rekrytointi.pohjois-savo@monetra.fi