(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Jatkamme kasvuamme ja nyt etsimme

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi Tampereen työyhteisöämme.

Työpaikkasi

Miltä sinusta tuntuisi aloittaa työpäiväsi kupillisella kahvia yrityksessä, jossa saat olla mukana terveydenhuollon ICT-järjestelmien kehityksen eturintamassa. Entä miltä kuulostaisi yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras työnantaja. Mitäpä jos yritykseltä löytyisi lisäksi aitoa halua panostaa työntekijöidensä työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen, sekä tarjota sinullekin mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja uramahdollisuuksiasi. Tämä kaikki ja paljon muutakin on osa arkeamme.

Palvelupäällikkönä vastaat siitä, että voimme tarjota ajanmukaisia, asiakastarpeita vastaavia, kannattavia, kilpailukykyisiä ja laadukkaita palveluita. Pääset olemaan osana palveluiden elinkaarta suunnitteluvaiheesta aina asiakkaalle toimittamiseen asti. Olet merkittävässä roolissa myös yrityksemme palveluiden kehittämisessä.

Nämäkin asiat täyttävät työpäiväsi:

Palveluiden laadun seuraaminen ja kehittäminen

Suunnitelmien toteutumisen seuraaminen

Käyttöönottoprojektien valvominen

Palveluiden kannattavuus- ja myyntitavoitteiden toteutumisen seuraaminen

Osallistuminen tarjousten laatimiseen ja myynnin tukeen

Sairaala-apteekin ja kuvantamisen palvelut

Kuntoutuspalvelut ja mittaustietojärjestelmäpalvelut

Roolissa pääset olemaan tärkeä osa palvelutarjontaamme. Iso talo tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa. Työkaverit taas tuovat soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Tuotko sinä kenties meille Robinin puuttuvan palasen? Nyt kannattaa hakea!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelut tehtävään aloitetaan jo haun alkuvaiheessa. Tähän tehtävään valituista henkilöistä teetetään turvallisuusselvitys ja huumetesti osana rekrytointiprosessia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Sivil (tomi.sivil@barona.fi).