(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

TeaHouse of Wehmais on Suomen ainoa englantilainen teehuone ja yrittäjä Anna toinen Suomen kahdesta teesommelierista. Teehuone sijaitsee Juvalla, upean historiallisen Wehmaan Kartanon pihapiirissä.

Paikallinen teen ystävä tai ohikulkeva matkailija pääsee nauttimaan englantilaisen teeperinteen mukaisesti valmistetun teekattauksen, jossa teensä voi valita yli sadasta eri teelaadusta. Kaikki tarjoiltavat valmistetaan alusta loppuun saakka itse, laadukkaista paikallisista raaka-aineista, mikä takaa nautinnon kiireettömästä teehetkestä ja aidosta asiakaspalvelusta.

Tallin ylisille on kunnostettu ainutlaatuiset koulutus- ja juhlatilat, missä järjestetään ympäri vuoden myös erilaisia viihde- ja kulttuuritapahtumia.

Vierailijoita palvelee lisäksi TeaHousen naapurissa sijaitseva Wehmais Deli&Deco -kauppa, jonka valikoimissa on paikallisten tuottajien ruokatuotteita, laaja valikoima luomutuotteita sekä sisustustuotteita, joita ei löydy muualta Suomesta.

Haemme TeaHouse of Wehmaisiin, yrittäjä Annan työpariksi, Palvelupäällikköä kehittämään yrityksen toimintaa.

Palvelupäällikön tehtäviin kuuluvat niin henkilöstöjohtaminen, talouden seuranta kuin myynti ja markkinointi. Monipuolinen ja vastuullinen työnkuva vaatii hyvää organisointikykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Toimit aktiivisessa roolissa myös matkailu- ja yhteistyöverkostojen kanssa mm. messujen, tapahtumien ja hankkeiden tiimoilta. Pystyt viestimään sujuvasti kaikissa tämän päivän sosiaalisissa tilanteissa ja kanavissa ainakin suomeksi ja englanniksi. Toivomme henkilöltä myös innovatiivisuutta tuotteistamisen kehittämiseen ja uusmyynnin kasvattamiseen. Verkkokaupan kehittäminen tulee olemaan yksi palvelupäällikön tehtävistä, joten aiempi kokemus verkkokaupan hallinnasta on tehtävässä eduksi.

Toivomme hakijalta matkailutoimialan ja liiketoiminnan tuntemusta, hyvää itseluottamusta omaan osaamiseen sekä rohkeutta ottaa vastaan vastuuta ja uusia haasteita. Hallitset kokonaisuuksia ja ymmärrät brändäyksen merkityksen osana menestyvää yritystoimintaa. Johdat omalla esimerkilläsi koko henkilökuntaa toiminnan eteenpäin viemisessä kannustavasti ja tasapuolisesti. Laatu on sinulle kunnia-asia.

Tarjoamme ainutlaatuisen ja uniikin työympäristön, jossa on hyvä yhteishenki ja vahva ammatillinen asiakaspalveluosaaminen. Pääset kehittymään ja laajentamaan osaamistasi edelläkävijänä elämysmatkailun yhteistyöverkostossa, jossa vain taivas on rajana.

Valittu henkilö työllistyy suoraan TeaHouse of Wehmaisin iloiseen joukkoon. Jätäthän hakemuksesi sekä CV.si palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta 15.12 mennessä.

Lisätietoja tehtävään antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

TeaHouse of Wehmais on osa tiivistä Saimaa Gastronomy -yritysverkostoa, johon kuuluvat neljä eri puolella Saimaata sijaitsevaa perheyritystä: TeaHouse of Wehmais Juvalta, Tertin Kartano Mikkelistä, Sahanlahti Resort Puumalasta ja ja Hotelli Punkaharju Punkaharjulta.

TeaHouse Of Wehmais on palkittu osana Saimaa Gastronomy -verkostoa tämän vuoden parhaaksi ruokamatkailukohteeksi.

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.