(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Monetra Pirkanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee noin 170 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haemme palvelupäällikköä Talouspalveluihin

Oletko palvelutuotannon vankka ammattilainen ja sinut on kuin luotu esimiestehtäviin? Rekrytoimme nyt kasvavaan talous- ja henkilöstöhallinnon organisaatioomme kokenutta tiiminvetäjää johtamaan ja kehittämään uutta talouspalveluiden tiimiä.

Tiimin palvelukokonaisuuden vetäjänä vastuullasi on palvelutuotannon liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen, resurssien hallinta ja rekrytointien toteuttaminen, lähiesimiestyö valmentavalla otteella, osaamisen kehittäminen, toiminnan mittarointi, raportointi ja tavoitteiden asettaminen sekä asiakas- ja toimittajayhteistyö. Vastaat tiimin budjetista, palvelun laadusta ja toimintojen aktiivisesta kehittämisestä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Pääset rakentamaan uutta tiimiä, joten arvostamme aikaisempaa kokemusta muutoshallinnasta ja -viestinnästä. Olet noin 20 hengen tiimin lähiesimies ja huolehdit päivittäisestä toiminnan organisoinnista, työnjaosta ja palvelutason seurannasta.

Edellytämme sinulta usean vuoden työkokemusta esimiestehtävistä palvelutoiminnassa ja taloushallinnon tehtävistä, henkilöstöhallinnon tai ICT-alan kokemus on eduksi. Tuot Monetralle erinomaista ymmärrystä tietojärjestelmistä sekä näkemystä, kokemusta ja näyttöä palvelujen digitalisoinnista kuten robotiikan ja tekoälyn soveltamisesta palvelutuotannossa. Koulutuksesi on soveltuva korkeakoulututkinto, esim. tradenomi tai kauppatieteiden maisteri.

Arvostamme kykyä hallita kokonaisuuksia ja kykyä toimia tavoitteellisesti sekä ratkaisukeskeisesti. Henkilönä olet aikaansaava, joustava ja jämäkkä sekä aktiivinen viestijä ja vuorovaikuttaja. Tartut ennakkoluulottomasti haasteisiin ja pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua. Sinulla on kaupallinen ja analyyttinen ajattelutapa. Nautit valmentavasta esimiestyöstä ja pyrit toiminnassasi jatkuvaan oman ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi sinulla on hyvät työyhteisö- ja verkostoitumistaidot, työskentelet asiakaslähtöisesti ja kommunikoit hyvällä suomen kielellä.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Erittäin tärkeäksi koemme henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja sen tukemisen. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Mikäli löysit itsesi ilmoituksesta jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella puhelimitse 27.11. klo 8.30-10.30 palvelujohtaja Katriina Damskilta puh. 040 735 0510.

Hakuaika päättyy 29.11.2019. Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn Hae paikkaa -linkistä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella puhelimitse 27.11. klo 8.30-10.30 palvelujohtaja Katriina Damskilta puh. 040 735 0510.