(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Geologian tutkimuskeskus (GTK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Geologian tutkimuskeskus hakee palvelupäällikköä projektien taloushallinnon tukipalveluihin Strategia ja digitaalisuus -vastuualueelle Espooseen, Kuopioon, Kokkolaan tai Rovaniemelle.

Tehtäväsi on toimia taloushallinnon ryhmässä projektien tukipalvelujen tuottajana, kehittäjänä sekä projektitaloustiimin esimiehenä. Projektitukipalveluihin sisältyvät projektisuunnittelun ja hakemusvalmistelun tuki, riskienarviointi, budjetointi, hinnoittelu sekä projektien sisäinen ja ulkoinen talousraportointi. Toimit talouspäällikön alaisuudessa.

Kehittäjänä osallistut projektitaloustiedon tuottamiseen ja kokoamiseen johdon ja tulosyksiköiden käyttöön, seurannan automatisointiin ja digitalisoinnin edistämiseen sekä projektiprosessin kehittämiseen laaja-alaisessa yhteistyössä. Ulkopuolisen rahoituksen hallinta ja tutkimusrahoitusinstrumenttien käytäntöjen yhteen sovittaminen laitoksen suunnitteluun ja seurantaan on olennainen osa tehtävääsi.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta projektien taloussuunnittelusta ja seurannasta sekä niiden kehittämisestä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyö- ja esiintymistaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta. Englanninkielen suullinen ja kirjallinen osaaminen ovat välttämättömyys. Odotamme lisäksi tutkimusrahoitusinstrumenttien tuntemusta ja aitoa kiinnostusta esimiestyöhön.

Eduksi katsomme valtion taloushallinnon sekä SAP BI-raportoinnin tuntemuksen sekä kokemuksen esimiestyöstä.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä tutkimusympäristössä. Henkilöstömme hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan ja kattavan työterveyshuollon avulla.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 10 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 4 390–4 670 €/kk.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat talouspäällikkö Terhi Sääskilahti, puh. 029 5032382, terhi.saaskilahti@gtk.fi ja HRD-päällikkö Riikka Mäki puh. 029 5032150, riikka.maki@gtk.fi.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-709-2019, 11.11.2019 klo 16.15 mennessä.