(Poistunut julkaisusta)

PALVELUPÄÄLLIKKÖ
Tilipalvelu Rantalainen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haemme asiakkaallemme tilitoimisto Rantalaiselle Tampereelle Palvelupäällikköä vastaamaan monipuolisesti eri osa-alueista talous- ja henkilöhallinnosta asiakkuuksien hoitamiseen ja johtamiseen.

Palvelupäällikkönä vastaat esimiesroolissa omasta tiimistäsi ja sen tuloksesta. Palvelupäälliköltä odotamme reipasta ja rehtiä työskentelyotetta, hyvää pelisilmää esimiestyöhön sekä kykyä ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä. 

Toivomme sinulta näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä ja lisäksi osoitat palavaa halua ihmisiä ja heidän menestymistään kohtaan. Haemme esimiestä, joka sopii palvelupäällikön rooliin yhteistyötaitojen ja oikean asenteen osalta!

Odotamme tehtävään sopivaa koulutusta. Työskentelykieli on suomi, englanti ja ruotsi nähdään etuna. 

Palvelupäällikkönä menestyäksesi

tulisi sinulla olla kokemusta esimiestyön lisäksi talous- ja henkilöstöhallinnosta, asiakaspalvelusta, asiakkuuksien hoidosta ja johtamisesta. 
Menestyt työssä itsenäisellä ja oma-aloitteisella työskentelyotteella sekä kyvyllä kantaa vastuuta. 

Viihdyt numeroiden ja tekemisen parissa.

Tarjoamme sinulle

Vastuullisen tehtävän yhdestä Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tarjoamme palvelupäällikölle johtamiseen ja esimiestyöhön liittyvää koulutusta ja hyvän tuen tehtävässä menestymiseen.
Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Meidän prioriteettimme on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa palvelupäällikkönä toimimisesta saat soittoaikoina ma 21.10. klo 9-10 ja pe 25.10. klo 14.30-15.30 palvelutuotannon johtajalta Tuuli Lehtiseltä numerosta 010 324 3255. 

Mercuri Urvalilta projektista vastaa konsultti Lassi Välimäki 040 514 9778.

Ansioluettelon ja hakemuskirjeen palkkatoiveineen voit lähettää 29.10.2019 mennessä Mercuri Urvalin nettisivuilla www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-14639.