(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Tietokeskus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Tietokeskuksen missiona ja tavoitteena on tuoda tietotekniikalla #iloa ja menestystä asiakkaidemme työhön ja asiakastyytyväisyytemme onkin huippuluokkaa. Meitä on maanlaajuisesti jo yli 300 ja liiketoimintamme kasvaessa voimakkaasti meillä on paikka sinulle, energinen ja aikaansaava palvelupäällikkö.

Palvelunhallinnan tiimi vastaa asiakkaidemme operatiivisesta yhteistyöstä ja koostuu palvelupäälliköistä ja -asiantuntijoista. Toimimme monipaikkakuntaisesti ja olemme siellä, missä asiakkaammekin ovat.

Palvelupäällikkönä ideoit yhdessä asiakkaittesi kanssa, kuinka Tietokeskus voi auttaa heitä kehittämään IT-ympäristöään ja kuinka tuemme parhaalla mahdollisella tavalla heidän liiketoimintaansa. Toisaalta toimit asiakkaan ja palvelutuotantomme välissä ja varmistat, että erinomainen asiakaskokemus toteutuu myös päivittäisessä tekemisessä. Ymmärrät palveluiden taustalla olevat teknologiaratkaisut ja niiden mahdollisuudet, mutta osaat ajatella myös kaupallisesti. Olet inspiroiva ammattilainen, joka on aiemmissa työtehtävissä tottunut vetämään virtuaalista asiakkuustiimiä ja asiakkaan IT-kehittämishankkeita. Työtehtäväsi ovat asiakkuudesta riippuen vaihtelevia, etkä pelkää ideoinnin lisäksi rutiinejakaan.

 

Sinulla on: 

  • Vahvaa osaamista ja näyttöjä IT-alan asiakkuustyöskentelystä isojen asiakkaiden parista muutaman vuoden ajalta 
  • Rautaista organisointikykyä ja taitoa saada suuretkin kokonaisuudet hoitumaan sujuvasti niin asiakkailla kuin meillä sisäisestikin 
  • Kehityshalua ja -myönteisyyttä – niin oman työroolisi ja osaamisesi kuin asiakkaiden tarpeidenkin suhteen 
  • Paloa erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseen ja halua ylittää itsesi – substanssiosaamisen lisäksi tämä tehtävä vaatii hyvää draivia ja "can do" -asennetta
  • Halua kääriä hihat ja tehdä itse käytännön työtä ideoinnin ja kehittämisen lisäksi


Toimipisteesi sijaitsee Helsingin konttorillamme Konalassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Tietokeskus-kollegoita sinulla on lisäksi mm. Turussa, Tampereella, Oulussa ja Porissa, ja vierailet säännöllisesti myös asiakkaittemme luona.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019 liitteineen rekrytointiportaalin kautta. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Krista Mäki, puh. 040-529 8573, parhaiten tavoitettavissa 4.10. klo 15-16.