(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
3Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Oletko 3 steppiä edellä muita? Miltä kuulostaa paikka alan johtavassa yrityksessä, ammattimaisessa työyhteisössä osana menestyjätiimiä?

Kestävä kehitys ja kiertotalous ovat liiketoimintamme keskiössä: elinkaaren hallintapalveluidemme avulla varmistamme, että IT-laitteista saadaan maksimaalinen hyöty niiden elinkaaren aikana. 

Menestys ei tule hampaat irvessä ja työpaikalla saa olla hauskaa. Siksi pidämme hierarkian matalana ja annamme kaikille mahdollisuudet itsenäiseen sekä joustavaan työskentelyyn. Kannustamme ja tuemme toisiamme, sillä haasteet ratkotaan yhteisvoimin. 

Etsimme jatkuvasti intohimoisia ihmisiä joukkoomme, sillä kasvujohteinen liiketoimintamme avaa mielenkiintoisia uusia tilaisuuksia. Olisi mukava tutustua myös sinuun ja katsoa millaisia kehitysmahdollisuuksia meillä olisi tarjota juuri sinulle!

Nyt etsimme tiimiimme innokasta Palvelupäällikköä. Työpäiväsi koostuu mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteet parhaalla mahdollisella tavalla. Vastaat pienten ja keskisuurten asiakkaiden prosessien sujuvuudesta IT-laitteiden hankintaan, hallintaan sekä uusintaan liittyen. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi uusien asiakkuuksien tai palveluiden käynnistäminen ja seuranta sekä asiakkaan IT-prosesseja tukevien lisäpalveluiden asiakastarpeiden tunnistaminen. Iso osa työnkuvaa on myös asiakkaiden opastaminen tarjoamamme Asset Management-laiterekisterin hyödyntämisessä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu eri osa-alueisiin liittyvien asiakkaille tarjottavien koulutusten suunnittelu ja toteutus.

Teet läheistä yhteistyötä asiakasvastuullisen myyjän kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös muiden sisäisten sidosryhmien kanssa sekä ulkoisista sidosryhmistä mm. asiakkaan IT-palveluntuottajien ja laitetoimittajien kanssa. Kasvatat ja kehität asiakkuuksia pitkäjänteisesti ja olet mukana viemässä jatkuvasti kehittyvää yritystämme eteenpäin.

Etsimme henkilöä jolla tulisi oikean asenteen lisäksi olla:

 • Koulutusta: Tehtävään soveltuva koulutus, esim. tradenomi tai datanomi
 • Kokemusta toimimisesta asiakaspalvelutehtävissä B2B-palveluiden parissa
 • Asiakaslähtöisyyttä: Olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa. Ratkot asiakkaan haastavatkin tilanteet positiivisin mielin.
 • Itseohjautuvuutta: Sinulla on itsenäinen työskentelyote, olet oma-aloitteinen ja osaat keskittyä olennaiseen sekä organisoida työsi tehokkaasti aikataulupaineista huolimatta.
 • Innokkuutta: Olet innokas ja nopea oppimaan uutta ja kehittämään jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä sekä itseäsi että tehtäviäsi.
 • Joukkuepelaajan henkeä: Tiimityö sujuu sinulta mutkattomasti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet valmis panostamaan paitsi oman, myös tiimisi menestyksen eteen.
 • Tietoteknistä osaamista: Olet kiinnostunut erilaisista tietojärjestelmistä ja ohjelmistojen omaksuminen on sinulle helppoa sekä mieluisaa.
 • Hyvä kielitaito: Suomen kielen lisäksi pystyt toimimaan kaikissa asiakastilanteissa sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Jotta voisit onnistua ja menestyä työssäsi, tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä, kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä: Rakennamme kestävämpää tulevaisuutta IT-laitteiden elinkaarta optimoiden ja käyttöikää pidentäen.
 • Mahdollisuuden kehittyä: Tuemme sinua työssäsi uusien asioiden oppimisessa ja ammatillisessa kehittymisessä.
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet: Luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustavaan sekä itsenäiseen työskentelyyn.
 • Hyvät edut: Sairaskuluvakuutuksen ja hammashuollon, vapaasti valittavat työvälineet sekä työsuhdematkasetelit.
 • Positiivisen ja kannustavan ilmapiirin: Olemme energinen ja aktiivinen porukka joka tekee yhdessä töitä, oppii uutta, harrastaa ja liikkuu sekä nauttii yhteisistä saavutuksista.
 • Hyvämaineisen yrityksen ja loistavat tulevaisuuden näkymät: Huippupaikan suomalaisessa kansainvälisessä kasvuyrityksessä, josta voi ponnistaa vaikka kansainväliselle uralle.

Käy kurkkaamassa menoamme TÄÄLTÄ

Innostuitko? Kerro meille olemassaolostasi ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 30.9. klo 9-10 ja 3.10. klo 14-15 Janne Havukaiselta (Customer Operation Manager) puh. 050 3269191

3 Step IT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 676 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 400 työntekijää. Viihtyisä ja moderni toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä www.3stepit.com