(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Tekniikan akateemiset TEK

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Haluamme panostaa erinomaiseen palvelukokemukseen ja haemme uuteen tehtävään

Palvelupäällikköä

vastaamaan TEKin jäsenpalvelusta ja asioinnin kehittämisestä monikanavaisessa ympäristössä.

Tulet työskentelemään Palvelut ja jäsenkokemus -tiimissä, jonka tavoite on palvella TEKin jäseniä erilaisissa työelämän tilanteissa. Moniosaajatiimissä työskentelee noin 25 asiantuntijaa: lakimiehiä, uravalmentajia, opiskelijatoimijoita sekä jäsenpalvelusta vastaavia henkilöitä. Haluamme luoda yhä parempia palveluja ja kehittää asiakaskokemustamme. Tähän tarvitsemme osaamistasi. Toivomme sinun ajattelevan jäsentemme palvelukokemuksen ennakkoluulottomasti uudelleen.

Toimit jäsenpalvelun esimiehenä ja vastaat jäsenten sujuvasta asioinnista monikanavaisessa ympäristössä. Tiimissäsi on tällä hetkellä kaksi palveluneuvojaa, jotka hoitavat jäsenpalvelun ohella myös muita jäsenyyden hallintaan liittyviä tehtäviä (mm. laskutus, jäsenrekisteri). Tehtävässäsi tuet myös laajemmin jäsenpalvelua antavia asiantuntijoita kuten uravalmentajia, palkkaneuvojia ja lakimiehiä. Luot jäsenlähtöisiä palvelupolkuja ja prosesseja ja jalkautat ne läpi organisaation. Kehität palveluihin liittyvää mittaristoa, työtapoja ja työkaluja ja osallistut digitaalisten kanavien ja taustajärjestelmien (mm. CRM) kehittämiseen.

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutiimin vetämisestä sekä palveluprosessien ja asioinnin kehittämisestä monikanavaisessa ympäristössä. Olet tiimipelaaja. Osallistat henkilöstöä ja asiakkaita kehitykseen ja hyödynnät palvelumuotoilun metodeja. Modernit palvelukanavat ja työkalut ovat sinulle tuttuja ja sovellat niitä luovasti. Luonteeltasi olet analyyttinen, utelias ja proaktiivinen, ja osaat toimia luontevasti erilaisten asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja olet suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon.

Meillä saat tehdä aidosti merkityksellistä työtä tekniikan alan ammattilaisten hyvän työelämän, arjen ja hyvinvoinnin eteen. Pääset myös erittäin monipuolisesti käyttämään omaa osaamistasi ja luomaan uutta.

Panostamme työhyvinvointiin ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja työympäristöämme. Meillä työskennellään mutkattomasti arjessa joustaen ja etumme ovat kilpailukykyiset. Työyhteisömme on tiivis ja toisistaan välittävä asiantuntijoiden porukka. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.tek.fi/tekintoissa ja Instagramissa sekä Twitterissä #TEKintöissä.