(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Mitta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Mitta Oy on vuonna 1989 perustettu Pohjoismaiden johtava rakentamisen ja suunnittelun mittaus-, tutkimus- ja kenttäpalveluihin erikoistunut yhtiö, joka työllistää yli 400 alan ammattilaista yli 30 paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa.

Päätoimialoina ovat mittaus, geotekniikka ja pohjatutkimus, maa- ja kiviaineslaboratorio, ympäristö- ja vesistötutkimus sekä toimialalla tarvittavien laitteiden maahantuonti ja vuokraaminen.

Yhtiö on nopea, joustava, asiakaslähtöinen ja yrittäjävetoinen. Teemme kaikkemme, että asiakas saa meiltä aina sen mitä tilaa ja sovitussa aikataulussa.

 

Etsimme asiakkaallemme Mitta Oy:lle palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

 

Palvelupäällikkönä tulet vastaamaan Mitta Oy:n Itä-Suomen henkilöstöstä, liiketoiminnasta sekä kalustosta.

Vastaat Itä-Suomen alueen palveluiden myynnistä ja sen kehittämisestä. Vastuullasi on myös ratamittauksen yksikön toiminta, lähinnä hallinnollisesti sillä tiimiisi kuuluu operatiivinen vastaava mittaustyönjohtaja.

Työnkuvaasi kuuluu myös hallinnollisia työtehtäviä, kuten laskutus ja työntekijöiden tunti- ja matkalaskuhyväksynnät. Toimit työntekijöillesi tukena ja turvana arjen asioissa. Raportoit tapahtumista toimialajohtajalle.

 

Toivomme Sinulta:

  • teknillistä koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua työkokemusta

  • aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi

  • myynnillistä näkökulmaa

  • nautit myös rutiinitehtävistä

  • hyviä it-taitoja

  • sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

  • matkustusvalmiutta 

Voit työskennellä Jyväskylän, Mikkelin tai Lappeenrannan toimipisteeltä käsin.

 

Mitta Oy tarjoaa monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan, kehittymismahdollisuudet, mukavat työkaverit, kilpailukykyisen palkkauksen sekä työsuhde-edut.

Haku tehtävään tapahtuu Citywork Oy:n kautta ja hakemuksen voit lähettää joko täyttämällä kotisivujemme kautta hakulomakkeen tai lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteeseen mira@citywork.fi . Virallista hakuaikaa ei ole, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager, Recruitment & HR Mira Romakkaniemi arkisin klo: 9-15 välisenä aikana numerosta 040 749 5749.