(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Palvelupäällikkö

Työavain 4-103-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 09.08.2019 kello 15:45
Kaupunkisuunnittelukeskus , Tekniikantie 15 02150 ESPOO
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Vuorovaikutuksen ja viestinnän ammattilainen, Haemme palvelupäällikköä Espoon kaupunkisuunnitteluun. Luotsaat ja kehität keskuksen vuorovaikutuksen ja viestinnän palvelualuetta innostuneella otteellasi. Nopeasti kasvavassa Espoossa haasteena on hallita muutosta yhteistyössä asukkaiden, asiantuntijoiden ja päättäjien kanssa niin, että elinympäristö kehittyy Espoo-tarinan mukaisesti. Otatko haasteen vastaan ja tulet meille koordinoimaan ja kehittämään kaupunkilaisten kanssa tehtävää yhteistyötä? Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa kaupunkisuunnittelun vuorovaikutusta ja viestintää yhdessä neljän hengen viestintätiimin kanssa. Toimit tiimin lähiesimiehenä ja koordinoit tiimin käytännön viestintätoimia. Lisäksi tehtävänäsi on vahvistaa ihmisten osallisuutta ja vuorovaikutusmahdollisuuksia kaupungin tulevaisuuden suunnittelussa, kaavaprosesseissa ja -hankkeissa. Tarjoamme tueksi kaupunkisuunnittelun alan ammattilaiset, yhteiskumppanit ja kaupungin viestintäverkoston. Toimistomme sijaitsee Otaniemessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Olemme hakijoihin yhteydessä elokuussa viikolla 33.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä viestintäosaamista ml. kokemusta tapahtumien ja tilaisuuksien fasilitoinneista. Asukas- ja sidosryhmätilaisuuksia järjestetään myös toimistotyöajan ulkopuolella, joten hakijalta edellytetään valmiutta työskennellä tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin.

Arvostamme maankäytön suunnitteluprosessin ja periaatteiden tuntemusta sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Toiminnan kehittämisen valmius ja henkilöstöjohtamisen taidot sekä ruotsin kielen taito ovat hakijalle eduksi luettavia ominaisuuksia.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 4155,96 €/kk (+ työkokemuslisät)
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min / viikko


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkisuunnittelukeskuksen tehtävänä on suunnitella maankäyttöä Espoossa. Keskus laatii yleis- ja asemakaavat, joilla ohjataan kaupungin kehitystä. Lisäksi keskuksessa laaditaan kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Kaupunkisuunnittelukeskuksessa on tällä hetkellä 135 työntekijää. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Kehittämispäällikkö Tiina Eronen
050 434 2661
4.7. klo 14-15 ja 5.8. klo 10-11