(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Satakunnan Osuuskauppa, AutoPalin, Karla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haemme Karla Porin Mäkipuistontien toimipisteeseen

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan toimipisteen päivittäisestä toiminnasta. Esimiestehtävän lisäksi osallistut itse mekaanikon työhön vähintään puolet työajastasi. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet reipas, aktiivinen ja luottamusta herättävä työskentelyote on sinulle luontaista. Olet avoin ja palveluhenkinen tiimipelaaja, kykenet näkemään asiat asiakkaan näkökulmasta ja toimimaan sen mukaisesti. Lisäksi nautit haasteellisista ja palkitsevista tavoitteista.

Tehtävä edellyttää sopivaa teknillistä koulutusta ja mekaanikon tehtävien hallitsemista sekä kokemusta esimiestehtävistä ja yleisimpien atk-ohjelmien hallintaa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Tarjoamme valitulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän hyvät henkilöstöedut.

Asiakaslähtöisyys, helppous, vaivattomuus ja tuotteistetut palvelut ovat Karlan tavaramerkkejä. Tehokas varaosalogistiikka ja laaja automerkkien hallinta on osa ammattitaitoamme. Karla on S-ryhmän monimerkkihuoltoketju, joka tarjoaa autollesi laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut. Asiakasomistajana saa paitsi erinomaisia etuja, myös Bonusta kaikista ostoista, huollon palveluista ja tarvikkeista. Satakunta-konsernissa on viisi Karlaa, Porissa (2), Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

Sähköiset hakemukset lähetetään ma 24.6.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Karla-ryhmäpäällikkö Jouni Vahala p. 050 522 1027 tai jouni.vahala@sok.fi.