(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019
Haemme Palvelupäällikköä Suomen johtavalle ulko-, sisäpore-, uima-altaiden ja kylpytynnyreiden maahantuontiin sekä jälleenmyyntiin erikoistuneelle asiakkaallemme Pro Patio Oy:lle. Asiakkaamme edustamat allasmerkit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Pro Patio Oy:n edustamiin tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Wellis sekä porealtaiden ehdoton kuningas Jacuzzi®

Palvelupäällikön tehtäväkuvaan kuuluvat toimitusten koordinointi sekä asiakkaiden huoltotilausten toteuttaminen yhdessä huoltotiimin kanssa. Henkilö toimii huoltotiimin esimiehenä ja vastaa varastotoiminnasta.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, reipas ja osaa viedä asiat loppuun asti. Ihanne hakijalla on kokemusta asentajan töistä esimerkiksi kodinkone- tai laitehuoltoasennuksien parista.
Vaatimuksena sähköalan koulutus, sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortti.
Tehtävässä menestymisen etuna elektroniikka- ja mekaniikka-alan tekninen tuntemus. Sekä teknisen ammattiosaamisen lisäksi positiivista ja ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta, uuden oppimisen intoa sekä halua olla osana laadukasta suomalaista kasvuyritystä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen ari.pajunen@hryhtiot.fi, 040 480 2301

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi