(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Rantalainen & Wahlsten Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Palvelupäällikkönä vastaat omasta kirjanpitotiimistäsi ja sen tuloksesta joko Salossa tai Turussa. Toimit sekä esimiesroolissa että paikallisen toimiston päällikkönä.

Palvelupäällikkönä vastaat omasta kirjanpitotiimistäsi ja sen tuloksesta. Toimit sekä esimiesroolissa että paikallisen toimiston päällikkönä. Voit työskennellä joko Salossa tai Turussa.

Palvelupäälliköltä odotamme reipasta ja rehtiä työskentelyotetta, hyvää pelisilmää esimiestyöhön sekä kykyä ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä. Voit olla joko kokenut ja roolissasi viihtyvä esimies tai sinulla on näyttöä esimiesroolissa tarvittavista kyvyistä. Tärkeintä kuitenkin on, että osoitat palavaa halua tehtävää ja esimiestyötä kohtaan – haemme esimiestä, joka sopii palvelupäällikön rooliin yhteistyötaitojen ja oikean asenteen osalta!

Palvelupäällikkönä menestyäksesi

tulisi sinulla olla kokemusta asiakaspalvelusta sekä asiakkuuksien hoidosta ja johtamisesta. Olet esimerkiksi kerryttänyt osaamista taloushallinnon saralta tai vastaavalta alalta. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, etkä pelkää vastuuta. Viihdyt niin numeroiden kuin tekemisen parissa. Koulutustaustaasi tärkeämpi on intohimo esimiesroolia kohtaan – koulutuksesi tukee palvelupäällikkönä toimimista. Työskentelykielemme on suomi.

 

Tarjoamme sinulle

Vastuullisen tehtävän Suomen neljänneksi suurimmassa tilitoimistossa. Tarjoamme palvelupäällikölle johtamiseen ja esimiestyöhön liittyvää koulutusta ja hyvän tuen tehtävässä menestymiseen.

 

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Meidän prioriteettimme on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoa palvelupäällikkönä toimimisesta saat Sari Huuhkalta numerosta 044 770 1411. Sari on parhaiten tavoitettavissa 4.-7.6. klo 13-15 tai 10.-11.6. niinikään klo 13-15. Mercuri Urvalissa projektista vastaa Satu Möller (puh. 040 186 0130). Ansioluettelon ja hakemuskirjeen palkkatoiveineen voit lähettää 16.6.2019 mennessä Mercuri Urvalin nettisivuilla www.mercuriurval.com tunnuksella FI-14138.