(Poistunut julkaisusta)

PALVELUPÄÄLLIKKÖ
Faba osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme Etelä-Suomen alueelle lisääntymispalveluiden esimiestehtäviin

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on toimia Etelä-Suomen alueen seminologien innostavana esimiehenä, toimipisteenä Tikkurila. Tiimisi toimii osana Faban valtakunnallista lisääntymispalvelujen tiimiä. Palvelupäällikkönä vastaat oman alueesi palvelujen kehittämisestä, tuloksesta, asiakas- ja verkostoyhteistyöstä sekä palvelutyön organisoinnista. Teet yhteistyötä myös alueen elintarvike- ja alkutuotantoon kuuluvien kumppaneiden kanssa.

Olet yhteistyö- ja organisointitaitoinen esimiestyön osaaja. Sinulla on kehittyvien maitotilojen toiminnan ja prosessien tuntemusta sekä olet kiinnostunut palvelujen ja henkilöstön johtamisesta. Palveluhenkisenä ja vuorovaikutustaitoisena henkilönä kykenet oman tiimisi kanssa auttamaan asiakkaitamme menestymään. Toiminnassasi näkyy vahva halua kehittyä. Myynti- tai myynninjohtamiskokemus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja soveltuvaa koulutusta (esim. ylempi AMK-agrologi/ agronomi).

Lisätietoa työtehtävästä antaa tuoteryhmäjohtaja Marja Eskelinen, p. 040 311 5100. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää 31.5.2019 mennessä Marja Eskeliselle marja.eskelinen@faba.fi.