(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Olemme vahvassa kasvussa ja haemme nyt

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ (IT-palvelut)

Kuopion työyhteisöömme

Työpaikkasi

Miltä sinusta tuntuisi aloittaa työpäiväsi kupillisella kahvia yrityksessä, jossa saat olla mukana terveydenhuollon ICT-järjestelmien kehityksen eturintamassa. Entä miltä kuulostaisi yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras työnantaja. Mitäpä jos yritykseltä löytyisi lisäksi aitoa halua panostaa työntekijöidensä työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen, sekä tarjota sinullekin mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja uramahdollisuuksiasi. Meillä tämä kaikki ja paljon muutakin on osa meidän arkeamme.

Palvelupäällikkönä vastaat siitä, että meillä on tarjota ajanmukaisia, asiakastarpeita vastaavia, kannattavia, kilpailukykyisiä ja laadukkaita palveluita. Pääset olemaan osana palveluiden elinkaarta suunnitteluvaiheesta aina asiakkaalle toimittamiseen asti. Olet merkittävässä roolissa myös yrityksemme palveluiden kehittämisessä.

Nämäkin asiat täyttävät työpäiväsi:

IT- palveluiden laadun seuraaminen ja kehittäminen

Suunnitelmien toteutumisen seuraaminen

Käyttöönottoprojektien valvominen

Palveluiden kannattavuus- ja myyntitavoitteiden toteutumisen seuraaminen

Osallistuminen tarjousten laatimiseen ja myynnin tukeen

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut tehtävään jo haun alkuvaiheessa. Tähän tehtävään valituista henkilöistä teetetään turvallisuusselvitys ja huumetesti osana rekrytointiprosessia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Sivil (tomi.sivil@barona.fi).