(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haemme nyt PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ kiinteistöjen ylläpitopalveluihin Lappeenrantaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on kiinteistöhuollossamme varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Palvelupäällikkönä vastaat vanhojen ja uusien asiakkuuksien kiinteistöjen ennakkohuolto-, korjaus- ja kunnossapitotöistä sekä kiinteistönhoidosta. Vastaat asiakasyhteistyöstä ja sen kehittämisestä, taloudellisesta tuloksesta sekä yrityksemme toimintatapojen jalkauttamisesta asiakkuuksiin. Teet aktiivista yhteistyötä asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa ja luot omalla osaamisella asiakkaalle toimivia ratkaisuja. Toimit myös eri alojen asentajien ja kiinteistönhoitajien esimiehenä ja osallistut tarjouslaskentaan ja hinnoitteluun.  Sijaintipaikkakuntasi on Lappeenranta.


Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknisen alan opisto- tai korkeakoulutasoista koulutusta (esim. sähkö- tai LVI- insinööri). Sinulla on kokonaisvaltaista ymmärrystä talotekniikasta sekä kokemusta talotekniikkaprojektien johtamisesta. Ymmärrät asiakkaiden ydinliiketoimintaa ja sinulla on myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön. Lisäksi IT-taitosi ovat hyvät. Omaat myös hyvät henkilöjohtamistaidot ja työskentelyotteeltasi olet tulosorientoitunut, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen.
 
Tarjoamme sinulle, näköalapaikan kasvavassa yksikössä ja hyvät urakehitysmahdollisuudet. Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.4.2019 mennessä osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa aluepäällikkö Vesa Koivula  numerosta: 0400556367.


ISS Palvelut on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka työllistää tällä hetkellä Suomessa noin 8000 työntekijää. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut toimivat osana ISS-konsernia, jonka maailmanlaajuisesti suurimpia arvoja ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu, joiden mukaisesti tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin vastaavia kokonaispalveluratkaisuja. Kokonaispalvelumme koostuvat mm. siivous-, kiinteistön ylläpidon ja ruokailupalveluista ja näihin liittyvistä pienemmistä tukipalveluista. Tutustu ISS palveluihin lisää osoitteissa www.iss.fi, www.issworld.com. Olemme myös Facebookissa www.facebook.com/duunISSaISSSuomi sekä LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/iss-palvelut


- ISS on savuton työpaikka -