(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palvelujemme monipuolistuessa ja liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia osaajia osaksi yli 3000 ammattilaisen joukkoon. Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme.


Toimintamme kasvaessa etsimme pääkaupunkiseudulle


PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ VR:N JUNAKALUSTOSIIVOUKSEEN- JA TUKIPALVELUIHIN.

Tehtävässäsi johdat suurasiakkuutemme VR:n junakalustosiivousta ja -tukipalveluita pääkaupunkiseudulla kohde-esimiestiimisi kanssa sekä koordinoit suurasiakkuuttamme valtakunnallisesti.

Olet positiivinen ja energinen isoja kokonaisuuksia johtava taituri, jolla pysyy muuttuvissa tilanteissa langat käsissä. Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt muuttuvassa työympäristössä ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. Olet motivoiva ja innostava esimies tiimillesi ja nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi asiakasrajapinnassa.

Odotamme sinulta jo runsaasti kertynyttä kokemusta työnjohto- ja esimiestehtävistä. Toimit luontevasti myös korkean profiilin asiakkaissa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi AMK- tai YAMK-restonomi/tradenomi. Arvostamme työuralla tapahtunutta edelleen kouluttautumista alan sisällä. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää ajoittaista vuoroissa työskentelyä sekä matkustamista.


Tarjoamme sinulle avainpaikan kiinteistöalan voimakkaasti kasvavan haastajan organisaatiossa. Tule toteuttamaan kanssamme uutta strategiaa ja näkemään hyvän työmme tulokset.

Tarjolla on mielenkiintoinen työ hyvillä työsuhde-eduilla ja kilpailukykyisellä palkkauksella huippuporukassa.


Meillä on ovet aina auki alamme ammattilaisille! Hae tehtävää heti, etenemme hakuprosessissa heti, kun sopiva ehdokas löytyy!