(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Etsimme palvelupäällikköä Haminaan!

Haemme Haminaan palvelupäällikköä vastaamaan Haminan konttorin tuloksellisesta johtamisesta. Haluamme sinusta taitavan suhteiden rakentajan ja esimerkilläsi johtavan myynnin ammattilaisen. On tärkeää, että olet innostava ja haastat itseäsi rohkeasti. Odotamme sinulta energistä, positiivista ja ahkeraa asennetta työhön, asiakkaisiin sekä alaisiin. Lisäksi sinusta löytyy yrittäjähenkisyyttä, uskallusta ja optimismia sekä valmiutta kovaan työhön. Toivomme sinulta aikaisempia hyviä näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä tai asiakashankinnasta.

Palvelupäällikkönä pääset johtamaan myyntihenkistä tiimiä ja jatkamaan omaa menestymistäsi työuralla täyden palvelun pankissa. Me työnantajana lupaamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit toimia itsenäisesti. Innostavan työyhteisön lisäksi saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme. 

Jos haluat jatkamaan suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 22.2.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Rekry Hamina. Lisätietoja antaa aluejohtaja Jussi Pohto p. 040 169 8010.

Älä jätä hakemustasi viime tippaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.