(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Kiinnostaisiko sinua tehdä työtä yhteiskunnallisessa yrityksessä? Haluatko kehittää Aspa-kotiemme toimintaa ja tukea henkilöstöämme asiakkaidemme itsenäisen elämän rakentamisessa? Ajatteletko asiakaslähtöisesti ja omalla palveluasenteellasi jaat osaamistasi muille?

 

Haemme Aspa Palveluiden hallintoon Helsinkiin

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Palvelupäällikkönä johdat sovitun toiminta-alueen palveluesimiehiä ja sitä kautta useamman Aspa-kodin toimintaa ja kehittämistä. Johdat oman kokonaisuutesi tavoitteellista ja taloudellisesti kannattavaa toimintaa.

Hyvä asiakaskokemus on toimintamme tavoite ja jokainen aspalainen on tässä merkittävässä roolissa. Palvelupäällikkönä vastaat laadukkaan asiakaspalvelun toteutumisesta Aspan toimintaperiaatteiden mukaisesti. Vastaat myös henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin vahvistamisesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, heidän läheistensä sekä palvelun tilaajien kanssa vastaten heille annetuista palvelulupauksista. Toimit varatoimitusjohtajan alaisuudessa.

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön. Aspassa sinulla on mahdollisuus ylläpitää ja kehittää osaamistasi,työhyvinvointisi tueksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Edellytämme sinulta sitoutumista Aspan arvoihin ja henkilökeskeiseen toimintatapaan sekä vahvaa kokemusta palvelutoiminnan laadukkaasta ja kustannustehokkaasta johtamisesta. Olet työskentelytavoiltasi ratkaisukeskeinen ja arjen haasteiden lisäksi haluat olla kehittämässä ja johtamassa myös tulevaisuuden palveluja. Hyvällä henkilöstöjohtamisella mahdollistat palveluesimiesten ja Aspa-kotien onnistumisen omissa tavoitteissaan.

Sinulla on sosiaali- ja/tai terveysalan opistotason, ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto sekä valmius matkustaa kotimaassa.

Työn toivottu aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä varatoimitusjohtaja Seija Milonoffilta ti 12.2. klo 9-10 ja ke 20.2. klo 9-11 seija.milonoff@aspa.fi tai p. 040 830 1208.

 

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen 24.2.2019 mennessä osoitteeseen hr@aspa.fi.

Tervetuloa Aspaan!