(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Kirkkopalvelut ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Usko tai älä – tässä työssä tarvitaan päätä ja sydäntä

Haemme joukkoomme yleissivistävän koulutuksen palvelupäällikköä. Palvelupäällikön tehtäviin kuuluu lähiesimiestoiminta, koulutuksen suunnittelutehtävät (kansanopisto ja perusopetus), hallinnolliset tehtävät, kuten lukujärjestysten ja opettajien työsuunnitelmien laatiminen, sekä verkostoituminen (oppilaitoksen sisällä ja ympäröivässä yhteiskunnassa).

Hakijalta edellytämme opettajan kelpoisuutta ja kokemusta esimiestyöstä. Lisäksi arvostamme opetushallinnon tutkintoa, primus/kurre -käyttöosaamista, organisointitaitoa, opetus- ja kurssisuunnittelukokemusta, kokonaisuuksien hallintaa ja itsenäistä työotetta.

Eduksi katsotaan yleistä koulutusjärjestelmän ja vapaan sivistystyön/perusopetuksen rahoitusjärjestelmän käytännön ymmärrystä sekä kokemusta maahanmuuttajakoulutuksesta. Sinulla on vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeinen lähestymistapa sekä kykyä dialogiseen johtamiseen. Odotamme sinulta vahvaa kykyä innovoida ja markkinoida. Hakemamme henkilö on sosiaalisen median osaaja, jolla on verkostot ja verkostoituminen hallussaan ja joka osaa liittää monenlaisia koulutustarpeita ja -mahdollisuuksia, kouluttajia ja kumppanuustahoja menestyksekkäästi yhteen.

Seurakuntaopiston kansanopistotoiminnot on opiskelijaviikoissa mitattuna Suomen suurimpien joukossa. Seurakuntaopisto on näköalapaikka siksikin, että Seurakuntaopiston rehtori Helena Ahonen on Suomen Kansanopistoyhdistyksen puheenjohtaja. Palvelupäällikkönä olet luotsaamassa Järvenpään kampuksen yli 3000 opiskelijaviikon kansanopistotoiminnan kokonaisuutta.

Aikuisten perusopetusta on Järvenpään kampuksella järjestetty vuodesta 2016 saakka ja tällä hetkellä kampuksella on hieman alle 100 opiskelijaa ko. koulutuksessa viidessä opiskelijaryhmässä. Palvelupäällikön tehtävään perusopetuksen osalta kuuluu opetuksen arjen hallinnoiminen ja opetushenkilöstön esimiehenä toimiminen.

Kirkkopalvelut ry:n ylläpitämä Seurakuntaopisto on yksityinen koulutuksen järjestäjä, jolla on oppilaitoskampuksia viidellä paikkakunnalla: Järvenpää, Lapua, Pieksämäki, Ruokolahti ja Uusikaarlepyy. Palvelupäällikön ensisijainen työn tekemisen paikka on Järvenpään kampus.

Tehtävässä on sopimuspalkka. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä tai viimeistään 1.3.2019 alkaen.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen veka.ohtamaa@seurakuntaopisto.fi 25.1.2019 klo 16 mennessä.