(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Luona Hoiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Palvelupäällikkönä vastaat, että tuottamamme palvelu on laadukasta ja asiakas saa sen, mitä olemme luvanneet. Sinun johdollasi kehitämme palveluista entistä vaikuttavampia, joten näkemyksellesi ja kokemuksellesi hoidon tarpeen arvioinnista, digitalisaatiosta ja asiakkaan tarpeista on vahva tilaus. Ymmärrät myös euron päälle ja osaat virittää 24/7 tuottavan palvelun tehokkuutta laadusta ja työviihtyvyydestä tinkimättä. Palvelun tuottaa tällä hetkellä noin 50 rautaista hoidon tarpeen arvioinnin ammattilaista, joten osaamista löytyy.

Kiinnostuitko?

Tehtäväkenttä on laaja ja tarjoaa näköalapaikan rohkealle uudistajalle, jolla on jo esimieskokemusta, näyttöä menestyksekkäistä muutosprojekteista ja paloa vaikuttavien sote palvelujen kehittämiseen. Olet sydämeltäsi couch ja uskot, että yhdessä tekemällä kuuhunkin pääsee vaivatta. Koulutustaustaltasi olet terveydenhuollon ammattilainen (vähintään ylempi korkeakoulututkinto), arvostat avoimuutta, ratkaisuhakuisuutta ja vastuullisuutta tavassa toimia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi huippuporukan, hyvät edut ja mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen. Tehtävä on kokoaikainen, vakituinen ja sisältää jonkin verran matkustamista. Jos kiinnostuit, jätähän hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään, mutta kuitenkin viimeistään 21.1. 2019. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuajalla sopivan kandidaatin löytyessä, joten haethan mahdollisimman pian.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä voit olla yhteydessä palvelujohtaja Kati Federleyhin puh. 0400 954 745 (tavoitettavissa 10.1. klo. 13-14.00 ja 14.1. klo. 10-11).