(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

LOGY ry on Suomen vahvin hankinnan ja logistiikan ammattilaisten verkosto. Tuotamme yli 4 400 henkilöjäsenellemme ja yli 340 yritysjäsenellemme ammatillista kasvua ja yritysten liiketoimintaa tukevia palveluita.

Etsimme hankinnan tai logistiikan ammattilaista palvelupäälliköksemme vastaamaan yritys- ja yhteisöjäsenillemme suunnatuista jäsen- ja asiantuntijapalveluista.

Koordinoit ja kehität kahden tai useamman LOGYn ammatillisen foorumin toimintaa ja fasilitoit niiden johtoryhmätyöskentelyä. Lisäksi annat panoksesi LOGYn asiantuntijapalveluihin sekä koulutustoimintaan. Työtehtäviisi kuuluvat myös tapahtumien sisällön suunnittelu ja toteutus sekä yhteistyö jäsenistön kanssa.

Mitä odotamme

Sinulla on vahva substanssiosaaminen osto- ja hankintatoimesta, toimitusketjun hallinnasta ja/tai logistiikasta. Omaat korkeakoulututkinnon joltakin edellä mainituista aihealueista. Aiempi kokemus asiantuntijapalveluiden myynnistä tai koulutuksesta liiketoimintana on etu.

Olet sanavalmis ammattilainen ja voit tarvittaessa toimia asiantuntijana asiakasprojekteissa sekä erilaisten projektiryhmien vetäjänä. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, aikaansaava, helposti kontakteja luova sekä vastuuntuntoinen. Olet tilannetajuinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia sekä kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti, tarvittaessa myös englanniksi.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja laajentaa kontaktiverkostoasi. Yhdeksän ammattilaisen työyhteisömme sijaitsee Helsingin Pasilassa moderneissa työtiloissa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Hakemukset palkkatoivomuksin pyydämme lähettämään viimeistään 21.1.2019 sähköpostiosoitteeseen markku.henttinen@logy.fi.

Saatamme ottaa yhteyttä hakijoihin jo ennen hakuajan päättymistä.