(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Palvelualojen työttömyyskassa

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Etsimme nyt uuteen tehtävään

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit sisäiset palvelut -tiimin esimiehenä sekä pääset kehittämään kokonaisvaltaisesti kassan toimintoja yhdessä kassanjohtajan ja muiden esimiesten kanssa. Tiimisi vastaa takaisinperintään, muutoksenhakuihin ja postitukseen liittyvistä toiminnoista. Olet mukana valmistelemassa ja suunnittelemassa TE-hallinnolta mahdollisesti tulevien tehtävien siirtoa kassan sisälle. Teet aktiivista yhteistyötä sinulle tärkeiden sidosryhmien välillä mm. muiden työttömyyskassojen avainhenkilöiden kanssa. Raportoit tehtävästäsi kassanjohtajalle.

Arvostamme aiempaa työkokemusta sosiaalivakuuttamisen parista ja esimieskokemusta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (ylempi AMK tai yliopisto, esim. juridiikka/hallinto) sekä hyvä englannin ja ruotsin kielen taito. Työskentelet itsenäisesti ja kykenet tekemään päätöksiä omalla vastuualueellasi ja toimit vakuuttavasti sidosryhmätyössä. Kykenet toimimaan proaktiivisesti ja kehityshakuisesti voimakkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinulla on näyttöjä tai kehityspotentiaalia esimiestyöhön.

Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtävän nopeasti kehittyvässä ympäristössä sekä hyvän työilmapiirin että hyvät työsuhteen ehdot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin seniorikonsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, parhaiten tavoitettavissa 4.1. klo 8-10 ja 11.1. klo 12-14 välisenä aikana. Muina aikoina luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Peppina Auvola-Junttonen, puh. 044 236 1600. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kanssa osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta viimeistään 16.1.2019 mennessä.