(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Coor Service Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018
Coor Service Management Oy
Coor on yksi Pohjoismaiden johtavista kiinteistöpalvelutoimittajista. Coorilla on huippuasiantuntemusta yli sadasta tukipalvelusta, joita kehitetään asiakkaiden ainutlaatuisten tarpeiden mukaan. Lue lisää coor.fi
Toimenkuva
Nyt haemme rekrytointitoimeksiantona Coor Service Manadement Oy:lle siivouksen palvelupäällikköä uuteen, 1.1.2019 alkavaan merkittävään asiakkuuteen Rovaniemellä.
Palvelupäällikkönä toimit siivoustiimin esimiehenä vastaten siivouksen operatiivisesta toiminnasta, palvelulupauksen toteutumisesta ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Ymmärrät talouden johtamisen periaatteet ja osaat johtaa toimintaa kannattavasti. Parannustyöskentely ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat osa päivittäistä työtäsi.
Odotamme sinulta
Sitoudut tekemään työtä aina laadukkaasti ja sujuvassa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Siksi on tärkeää, että olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Osaat priorisoida asioita ja viihdyt työssä, joka vaatii itseohjattavuutta ja oma-aloitteisuutta. Pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Odotamme sinulta siivousalan koulutusta, vankkaa siivousalan osaamista ja usean vuoden esimieskokemusta siivousalalta. Sinulla on myös vähintään tavanomaiset nykyaikaisessa työelämässä tarvittavat IT-taidot ja puhut sujuvasti suomea.
Muut tiedot
Tarjolla on vastuullinen ja monipuolinen tehtävä, jossa pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen. Pääset osaksi aktiivista työyhteisöä, jossa panostetaan työturvallisuuteen, henkilöstön kehittämiseen ja hyvään työilmapiiriin.

Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä toivomme sinun ottavan tehtävän vastaan jo joulukuun alussa.
Kesto
toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Esa Auer, Esa.Auer@vmp.fi, 0400-188 199
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.11.2018 mennessä.