(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessasi on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

RTK-Palvelun arvoissa näkyvät vahvasti asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Liikevaihtomme on noin 115 miljoonaa euroa ja toimimme yli 30 paikkakunnalla.

Kuulumme arvostettuun suomalaiseen Contineo-konserniin, joka tarjoaa valtakunnallisesti monipuolisia siivous-, kiinteistö- ja teollisuuspalveluja sekä asiakaslähtöisiä henkilöstöpalveluja. Contineo tarjoaa myös korkeatasoista urheiluviihdettä sekä erilaisia ravintola- ja tapahtumapalveluita. Konserniin kuuluvat RTK-Palvelu Oy, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Rauman Lukko Oy ja Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmiranta.

Etsimme pääkaupunkiseudulle sinua

Palvelupäällikkö

Vahvistamme pääkaupunkiseudun organisaatiota ja haemme kahta palvelupäällikköä, yhtä siivous- ja käyttäjäpalveluiden ja toista kiinteistöjen ylläpitopalveluiden tehtäviin. Palvelupäälliköt vastaavat molemmat noin 6 MEUR:n vuosittaisesta liikevaihdosta ja heillä on kummallakin kuusi palveluesimiestä apunaan organisaation johtamisessa. Molempien tehtävien osalta odotamme aktiivista ja kehittävää otetta sekä oma-aloitteista asennetta. Lisäksi edellytämme sinulta hyvää ja ammattimaista asennetta asiakkuuksien hoitoon sekä ymmärrystä asiakaslupausten pitämisestä.

Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. Olet motivoiva ja innostava esimies tiimillesi ja nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi asiakasrajapinnassa.

Siivous- ja käyttäjäpalveluiden palvelupäälliköltä odotamme kokemusta työnjohto- ja esimiestehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Toimit luontevasti myös korkean profiilin asiakkaissa ja työskentelet sekä suomeksi että englanniksi. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi AMK- tai YAMK-restonomi/tradenomi, JET tai siivousteknikko. Arvostamme työuralla tapahtunutta edelleen kouluttautumista alan sisällä.

Kiinteistöjen ylläpitopalveluiden palvelupäälliköltä odotamme kokemusta kiinteistöhoidon esimiestöistä mielellään päällikkötasolla. Ymmärrät hyvin kiinteistöhuollon ja ulkoalueiden hoidon palvelut. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja selviät sekä suomen että englannin kielellä. Työkokemuksen lisäksi arvostamme teknistä koulutustaustaa esimerkiksi ammattikorkeakoulusta. Kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto katsotaan eduksi. Arvostamme työuralla tapahtunutta edelleen kouluttautumista.

Tarjoamme sinulle avainpaikan kiinteistöalan voimakkaasti kasvavan haastajan organisaatiossa. Tule toteuttamaan kanssamme uutta strategiaa ja näkemään hyvän työmme tulokset. Toimipisteesi on pääkaupunkiseudulla.

Meillä on ovet aina auki alamme ammattilaisille!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Timo Harju, puh. 020 746 9688 ma 5.11. klo 14–16 ja to 8.11. klo 10–12. Täytä hakemuksesi osoitteessa uratori.mps.fi ja kerro palkkatoiveesi sekä kummasta tehtävästä olet enemmän kiinnostunut viimeistään 12.11.2018.