(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Länsiö Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Olemme kumppaniemme kanssa merkittävässä roolissa myös Pääkaupunkiseudulla toimivien asiakkaidemme liiketoiminnassa. Nostamme nyt toimintamme seuraavalle tasolle ja meillä on tarjolla sinulle avainpelaajan paikka joukkueessamme.

PALVELUPÄÄLLIKKÖ

Oletko haaveillut työstä, jossa yhdistyy hihat käärittynä tehty työ ajatustoiminnan haastavaan tekemiseen ja toisaalta aktiiviseen sidosryhmäyhteistyöhön pohjautuva menestyksen rakentaminen? Nyt sellainen olisi tarjolla.

Tulet yhdessä noin 10 henkisen joukkueesi kanssa lunastamaan lupauksemme luotettavien logistiikkaratkaisujen ja kokonaisvaltaisen henkilökohtaisen palvelun toteutumisesta osana Pääkaupunkiseudulla toimivien asiakkaidemme liiketoimintoja. Saat työllesi koko organisaatiomme tuen.

Toimenkuvasi koostuu aktiivisesta yhteistyöstä asiakasrajapinnassa, palvelutiimimme onnistumisen mahdollistamisesta ja operatiivisten toimintojen optimoinnista.

Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat esimiestyöhön liittyvä henkilöstöresursointi, päivittäisten työtehtävien suunnittelu ja jakaminen, osaamisen kehittäminen ja korkean palvelutason varmistaminen – unohtamatta työssä viihtymiseen vaikuttavia tekijöitä. Asiakkaidemme kanssa käyt säännöllistä vuoropuhelua heidän nykyisiin ja tuleviin logistiikkatarpeisiinsa liittyen sekä ratkot yhteistyökykyisesti arjen haasteita. Olennainen osa työtäsi on myös operatiivisen toiminnan suunnittelu aikatauluineen ja kustannustehokkuuden varmistaminen. Et ole toimenkuvasi ja tehtäviesi suhteen rajoitteinen, vaan tartut tarvittaessa rullakkoon, auton rattiin tai ”hevoseen” edistääksesi asioita.

Ketterästi erilaisena logistiikka-alan yrityksenä ymmärrämme, että tehtävässä on mahdollista menestyä hyvinkin erilaisella taustalla.

Edellytämme kuitenkin palveluhenkisyyden, can do -asenteen ja hyvien esimiesominaisuuksien olevan syvällä dna:ssasi. Emme edellytä aiempaa logistiikka-alan kokemusta. Uskomme kokemuksen palveluratkaisujen, asiakkaiden ja ihmisten parissa olevan avain tehtävässä menestymiselle. Toki ei aiempi kokemus logistiikka-alalta haitaksi ole, mikäli osaat uudistua ja toimia innovatiivisesti yhdessä kanssamme. Sinulla on tulee olla kyky hallita ja omaksua tehtävässä tarvitsemasi ICT-järjestelmät.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja palvelualtis tiimipeluri. Reagoit aktiivisesti ja nopeasti sidosryhmiesi yhteydenottoihin ja pyrit edistämään asioita yhteistyökykyisesti ne myös loppuun asti saattaen. Arvostamme kykyäsi sujuvaan kommunikaation niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntamme kanssa. Sopeudut ketterästi muuttuviin tilanteisiin ja langat pysyvät käsissäsi haastavimmissakin paikoissa. Välillä työ edellyttää kykyä priorisoida ja joskus myös mahdollisuutta joustaa työajoissa.

Tarjoamme sinulle aidosti mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää palveluliiketoimintaa yhdessä asiakkaidemme ja ammattilaistemme kanssa – oman osaamisesi kehittämistä unohtamatta.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätiedot:

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen www.voima.info -sivujen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Henkilöstötalo Voimassa Jani Kallio, p. 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info ja Länsiö Logistiikassa Juha Länsiö, p. 020 7790 103 tai juha.lansio@lansio.com.