(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Haemme asiakkaallemme Uudenmaan Sairaalapesulalle Keravalle palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen asiakkuustiimiin.

Edellytämme sinulta järjestelmällisyyttä, suunnitelmallisuutta, pitkäjänteisyyttä, myynnillistä sekä käytännönläheistä otetta työhön sekä hyviä perus it-taitoja.

Odotamme hakijalta useamman vuoden työkokemusta joko terveydenhuoltoalalta tai myyntitehtävistä sekä erittäin hyviä asiakaspalvelutaitoja ja taitoa ymmärtää ja opastaa asiakkaita heille tärkeissä asioissa ja ongelmatilanteissa. Tärkeintä on kuitenkin hyvä palveluasenne sekä erinomaiset tiimitaidot.

Toivomme että sinulla olisi tekstiilialan tuntemusta, sillä työ sisältää eri materiaalien tuntemusta eri käyttötarkoituksissa. Työviikosta puolet kuluu asiakaskäynneillä laajalla alueella, joten hyvä fyysinen kunto on plussaa ja ajokortti helpottaa kulkemista. Esiinnyt myös yrityksen edustajana erilaisissa tilaisuuksissa ja toimistolla olet mukana asiakaspalvelutehtävissä.

Työajat ovat ma-pe liukuvasti klo 7-17 välisenä aikana.

Tarjoamme haasteellisen, itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakaassa toimintaympäristössä. Työn aloitusaika on sovittavissa, mutta mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia heti.

Lisätietoja Mia Majakero puh. 0108500550 klo 9-15 välisenä aikana.