(Poistunut julkaisusta)

PALVELUPÄÄLLIKKÖ
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Haemme joukkoomme, positiiviseen ja arvostettuun kotimaiseen perheyritykseen kehittämishaluista PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Helsingin toimipisteeseen vastaamaan palvelutuotannon resurssisuunnittelusta.

Palvelupäällikkönä vastaat Helsingin toimipisteen resurssisuunnittelusta, ajojärjestelyn operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä sekä toimit esimiehenä ajojärjestelytiimille. Niemi Palveluiden ajoneuvoresurssit kuuluvat myös vastuualueellesi. Vastaat ajoneuvoresurssien ajanmukaisesta kunnosta, laadusta sekä riittävyydestä.

Tehtävässä korostuu yhteistyön ja hyvien vuorovaikutustaitojen merkitys. Olet luotettava sekä järjestelmällinen tiimipelaaja, joka ei pelästy kiirettä tai painetta. Sopeudut nopeasti eri tilanteisiin ja pyrit jatkuvasti kehittämään itseäsi. Kohtaat kaikki työntekijämme asiakaspalvelullisella asenteella ja haluat sitoutua Niemen arvoihin.

Lisäksi odotamme, että sinulla on

  • vankkaa käytännön kokemusta esimiestehtävistä sekä ajoneuvokaluston parissa työskentelystä
  • jämäkkää ja valmentavaa työotetta
  • hyvä suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito
  • palveluhalukkuutta sekä asiakas- ja liiketoimintalähtöisyyttä
  • oma-aloitteisuutta ja systemaattisuutta – olet tehokas ja joustava ammattilainen

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Ville Juvonen keskiviikkona 3.10.2018. klo: 13-16.00, tavoitat Villen puhelinnumerosta 040 549 0027. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään sunnuntaihin 14.10.2018 mennessä osoitteessa www.niemi.fi/tyopaikat.