(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Bistro Manu / Original Sokos Hotel Presidentti

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Original Sokos Hotel Presidentin vuosi sitten avattu mestarillinen korttelibistro Manu etsii joukkoonsa ammattitaitoista, aktiivista, myyntihenkistä sekä luonnostaan asiakaspalvelua rakastavaa palvelupäällikköä.

Bistro Manu on mestarillista palvelua, onnellisuutta ja suurella sydämellä valmistettua bistroruokaa tarjoileva mukava ja mutkaton ravintola. Tavoitteemme on olla, ei enempää taikka vähempää, kuin Kampin paras ravintola.

Tehtävässäsi meillä tulet ohjaamaan tiimiäsi kohti myynnillisiä suorituksia samalla vieraitamme hurmaten, toteuttamaan ravintolamme liikeideaa ja vastaamaan omalta osaltasi asiakaskokemuksen onnistumisesta. Olethan luonteeltasi eteenpäin pyrkivä, tavoitteellinen ja tuloshakuinen, sekä valmis haastamaan itsesi sekä muut aina kohti suurempia tavoitteita. Manut, jotka meillä jo työskentelevät, arvostavat vauhdikasta menoa, elämysten tehtailua, avoimuutta ja välittämistä – joka päivä, ihan jokaisen asiakkaan kohdalla. Samoja arvoja edellytämme myös sinulta, kuten myös ainakin muutaman kuukauden aiempaa kokemusta esimiestehtävissä.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työsuhde aloitetaan sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. S-ryhmäläisenä saat käyttöösi myös kattavat henkilökuntaetumme sekä etenemismahdollisuudet laajassa organisaatiossamme. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 28.9.2018 mennessä. Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Heli Lahtinen, heli.lahtinen@sok.fi