(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erko

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erko hakee palvelupäällikköä

Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erko hoitaa yli 88 000 korkeasti koulutetun jäsenen työttömyysturva- ja vuorotteluvapaa-asioita. Kassan toimisto sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa, henkilöstöä on keskimäärin 30.

Palvelupäällikkömme siirryttyä toiseen organisaatioon haemme toimialan tuntevaa ja kehityshakuista

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Sinun tehtäväsi on toimia jäsen- ja tukipalvelutiimin esimiehenä ja kehittää kassan jäsenpalveluja ja palvelutiimin toimintaa yhdessä Erkon johtajan ja johtoryhmän kanssa. Lisäksi tehtäväkenttääsi kuuluvat jäsenyysasiat, tilastot ja raportit, IT-kehitysasiat, riskienhallinta sekä tietosuoja-asiat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää perehtymistä etuus- ja jäsenyysasioihin sekä kokemusta vastuullasi olevista tehtäväalueista. Olet palvelu- ja kehittämishenkinen, aikaansaava ja kokemusta omaava esimies, jolla on hyvät organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Hallitset toimistotyökalut eikä uusien tietojärjestelmien omaksuminen ole sinulle ongelmallista. Soveltuva korkeakoulututkinto sekä kielitaito (suomi, englanti, ruotsi) katsotaan eduksi.  

Tarjoamme kiinnostavan ja vastuullisen työtehtävän, mahdollisuuden vaikuttaa tehtävän sisältöön sekä koko organisaatiomme kehittämiseen. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen edut, palkka määräytyy Erkon palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erkon johtaja Eero T. Anttila p. 040 575 1180 torstaina 13.9.2018 klo 10-12 ja torstaina 20.9.2018 klo 12-13. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 21.9.2018 mennessä osoitteeseen rekry@erko.fi.