(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Työavain 2-590-18
Vakinainen virkasuhde alkaen 19.02.2019
Hakuaika päättyy 25.09.2018 kello 15:45
Laki- ja asiakkuusyksikkö, Kirkkojärventie 6 B 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Toimialan esikunta/Talous ja hallinto
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme palvelupäällikköä jaosto- ja asiakirjahallintotiimiin. Tehtävään kuuluu jaosto- ja asiakirjahallintotiimin prosesseista vastaaminen, kehittäminen ja seuranta.

Palvelupäällikkö toimii tiiminsä esimiehenä. Hän toimii tiimissä esittelijänä sekä valmistelee vastineita jaoston kokoukseen. Palvelupäällikkö laatii lausuntoja Helsingin hallinto-oikeuteen sekä selityksiä Korkeimpaan hallinto-oikeuteen.

Vakinainen virkasuhde 19.2.2019 alkaen, jota edeltää viransijaisuus. Aloitus viransijaisena sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus: tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään laaja-alaista käytännön ja lainsäädännön tuntemusta sosiaali- ja terveydenhuollon alalla koskien vammais- ja vanhustenhuoltoa, toimeentulotukea, mielenterveys- ja päihdehuoltoa, lastensuojelua, asiakasmaksua, terveydenhuoltoa ja terapiapalveluja.

Arvostamme johtamiskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 4059,49 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Toimistotyöaika 36 h 45 min viikossa

Sosiaali- ja terveystoimen 3300 työntekijää huolehtivat espoolaisten terveyspalveluista, perhe- ja sosiaalipalveluista sekä vanhusten palveluista. Haluamme edistää kaikenikäisten kuntalaisten mahdollisuuksia hyvään arkeen ja omatoimiseen elämään. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa ja kannustamme kuntalaisia omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoo on savuton työpaikka.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä

Hallintopäällikkö Elina Yli-Koski
046 877 1962
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Talous- ja hallintojohtaja Markus Syrjänen
043 825 9685
etunimi.sukunimi@espoo.fi