(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Arkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme, Sinua

PALVELUPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä vastaat oman vastuualueesi toiminnasta – asiakasyhteistyöstä, taloudesta, henkilöstöstä ja laadusta. Toimimme asiakkaan arjessa henkilöstö- ja lounasravintoloissa, kouluissa, päiväkodeissa sekä sairaaloiden ja palvelukotien keittiöissä. Toimit yksiköiden esimiesten esimiehenä. Olet toimialan johtoryhmän jäsen ja raportoit palvelujohtajalle.

Toivomme sinulta laajaa kokemusta alalta sekä kykyä nähdä ja kehittää tulevaa. Sinulla on monipuolinen esimieskokemus ja taito tehdä hyvää tulosta tyytyväisten työntekijöiden kanssa. Ideoit ja konseptoit mielelläsi uutta ja osaat innostaa myös muut mukaan tekemiseen. Sinulla on soveltuva koulutus, hyvät IT-taidot ja mielellään myös hyvä kielitaito. Olet persoonaltasi ratkaisukeskeinen ja omaat taidon valmentaa ja kannustaa. Autolla liikkuminen on sinulle mieluisaa.

Tarjoamme sinulle ketterän, innovatiivisen ja kasvavan organisaation tuen. Organisaatiomme on matala ja työ on itsenäistä. Henkilöstömme on osaava ja ilmapiiri meillä on hyvä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Seija Raesola HRS Advisorsista puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 26.9.2018 oheisen linkin kautta.