(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Etsimme Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy:lle palvelupäällikköä vakituiseen työhön. Palvelupäällikön toivotaan aloittavan tehtävässä tammikuussa 2019.

Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy on neljän kunnan omistama kunnallinen osakeyhtiö, jonka päätoimipaikka on Savonlinnassa. Yhtiön toimialueella on vajaat 45.000 asukasta. Yhtiön perustehtävänä on tuottaa osakaskuntien puolesta niille asetetut jätehuollon palvelutehtävät.

Palvelupäällikön tehtävänä on hallinnoida ja kehittää yrityksen operatiivisia palvelutehtäviä, työskennellen tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa. Työhön sisältyy ulkoista ja sisäistä viestintää sekä esimiestyötä, joten palvelupäälliköltä vaaditaan erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä vakuuttavaa ulosantia suullisesti ja kirjallisesti.

Toivomme sinulta vähintään insinööritason koulutusta sekä teknistä osaamista. Arvostamme työkokemusta jätehuoltoalalta ja esimiestyöstä, mutta tehtävään voidaan perehdyttää muunkin alan osaaja. Palvelupäälliköltä vaaditaan aktiivista otetta ja kykyä tuoda uusia näkemyksiä sekä hyvää paineensietokykyä. Työssäsi tavoittelet tehokkuutta ja laatua sekä ymmärrät tiimissä työskentelyn merkityksen menestyksellisessä toiminnassa. Henkilönä sinulla on positiivinen elämänasenne ja mutkaton tapa lähestyä asioita.

Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy tarjoaa palvelupäällikölle avainpaikan jätehuollon parissa sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä mukavassa työympäristössä.

Työsuhteessa noudatetaan Avaintan työehtosopimusta.

Mikäli olet työtä pelkäämätön, positiivista ilmapiiriä luova persoona, jätä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 19.9.2018 Henkilöstöpalvelu Linnanväen nettisivuilla.

Hakuprosessia hoitaa Henkilöstöpalvelu Linnanväki – tiedustelut ja haku vain Linnanväen kautta. Lisätietoja antaa Kaisa Luukkanen, 040 041 4816 / kaisa.luukkanen@linnanvaki.fi

Rekrytoinnin loppuvaiheeseen edenneet hakijat tulevat saamaan kutsun soveltuvuusarviointiin.
 

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen rekrytointipalveluita ja henkilöstövuokrausta ja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi