(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Haemme PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ kansainvälisen finanssikonsernin pääkonttorikohteeseen Helsinkiin, jossa vastaat tärkeän asiakkuutemme siivous- ja postituspalveluista.

Palvelupäällikkönä vastaat kampuksen siivous- ja postituspalvelun sujuvuudesta ja laadusta. Tuotat korkeatasoista palvelua asiakkaalle palvelukuvauksen, sopimuksen ja odotusten mukaisesti. Vastaat tulosalueesi laadukkaasta johtamisesta, siihen sisältyvien palveluiden kehittämisestä sekä tuloksellisen toiminnan suunnittelusta.


Sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen taidot, osaat tehdä päätöksiä ja motivoida tiimiäsi. Olet aktiivinen, verkostoidut, esiinnyt luontevasti ja sinulla on halu kehittää ja kehittyä. Olet päämäärätietoinen asiakassuhteiden kehittäjä ja ylläpitäjä. Vastaat palvelulupauksemme toteutumisesta ja koordinoit tuotannon sujuvuutta ja laatua sekä huolehdit työsuojelusta. Kykenet arjen innovaatioihin ja prosessien kehittämiseen muuttuvassa ja vaativassakin asiakasympäristössä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta siivouksen esimiestehtävistä sekä näyttöä palvelujen tuloksekkaasta johtamisesta. Ymmärrät taloudellisen puolen tunnuslukuja ja tunnet asiakkaiden ydinliiketoimintaa riittävästi tukeaksesi sitä oikeilla palveluratkaisuilla. Palvelupäällikkönä olet valmis kehittämään yhdessä asiakkaamme kanssa päivittäisiä toimintoja pitkäjänteisesti ja osaat johtaa tiimiäsi laadukkaaseen lopputulokseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. siivousteknikko / restonomi) ja aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä. Olet esiintymiskykyinen, innostava, tiimityötaitoinen ja sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot. Työskentelytyylisi on asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen, aktiivinen ja jämäkkä. Sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakastyöhön ja nautit työskentelystä kentällä asiakkaiden ja henkilöstösi parissa.


Edellytämme sinulta hyvää organisointikykyä, siivoustuotteen tuntemusta, tuloshakuisuutta sekä sujuvaa englanninkielen taitoa, koska tiimisi on kansainvälinen. Päivittäisenä työkielenä käytämme suomen kielen lisäksi englantia. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä merkittävässä asiakkuudessamme, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä ison organisaation ja osaavan tiimin tuen!


Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Stenvall, Site Manager, terhi.stenvall@fi.issworld.com tai 050 3530 305.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 16.9.2017. Liitäthän hakemukseen mukaan myös CV:si.


 


 


”ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.”


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/