(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Haemme nyt PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Kokkolaan.

ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Palvelupäällikkönä työtehtäviisi kuuluu johtaa oman vastuualueesi asiakaskohteiden palvelutuotantoa. Vastaat asiakaskohteiden laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kasvatat liiketoimintaa kannattavasti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit esimiehenä alueen kiinteistönhoitajille, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Pääset kehittämään toimintaa ja kasvattamaan teknisiä palveluita. Tiimilläsi on käytössä laadukkaat ja uudenaikaiset välineet työntekoon ja päivittäiseen yhteydenpitoon. Vastaat alueellasi monipuolisesti toimitila- ja liikekiinteistöjen hoidosta. Raportoit kiinteistönhuollon aluepäällikölle.

Eduksi katsomme kokemuksen palveluliiketoiminnasta, mutta kokemusta tärkeämpää on aito kiinnostus alaa kohtaan sekä halu kehittyä sekä kehittää. Sinulla on alalle soveltuva teknikon tai insinöörin koulutus sekä mielellään kokemusta esimiestehtävistä. Olet tulosta tekevä myynnillinen asiakaspalvelija ja tietenkin innostava ja reilu esimies. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita joustavasti. Sinulla on myös kokemusta kiinteistöjen energiatalouden hallinnasta. Lisäksi sinulla on hyvät atk-taidot ja hallitset sähköisten huoltokirjojen käytön.

Tarjoamme vakavaraisen työnantajan palveluksessa ammattitaitoisen tiimin tuen sekä kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia. Työ on vakituinen kokoaikatyö ja se sisältää jonkin verran matkustamista. Tarvitset työssäsi suomen kielen lisäksi jonkin verran myös ruotsin kieltä.Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 20.8.2018 oheisen linkin kautta. Liitäthän mukaan myös CV:n. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Toni Puska numerosta +358405747043.


 


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.