(Poistunut julkaisusta)

PALVELUPÄÄLLIKKÖ
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Haemme joukkoomme, positiiviseen ja arvostettuun kotimaiseen perheyritykseen

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ
Helsingin toimipisteeseemme

Tehtävässä vastaat Call Centerin operatiivisesta toiminnasta ja kehittämisestä. Keskeinen osa tehtävää on asiakkaiden tarpeiden selvittäminen, asiakaspalvelun sujuvuuden varmistaminen sekä jatkuvan kommunikaation varmistaminen asiakkaiden ja työntekijöidemme välillä.

Työtehtäviin kuuluvat myös tilaus- ja tallennustoimintojen koordinoiminen sekä Call Centerin työtapojen ja prosessien yhdenmukaistaminen ja kehittäminen. Palvelupäällikkö on mukana rakentamassa asiakaskohtaista raportointia yhdessä liiketoiminta-aluetiimien kanssa. Lisäksi vastaat tiimisi henkilöstö-, työsuhde- ja koulutusasioista yhteistyössä henkilöstöpalveluiden kanssa, sekä huolehdit tiimisi työtyytyväisyydestä ja työilmapiiristä.

Tehtävässä toimiminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia vaativissa neuvottelutilanteissa. Tärkeimmät sisäiset yhteistyökumppanit ovat myyntiyksikön työntekijät, aluepäälliköt, myyntijohtaja, tuotantojohtaja ja henkilöstöjohtaja.

Edellytämme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa vähintään AMK-tasoista koulutusta
  • vankkaa esimies- ja asiakaspalvelukokemusta
  • aitoa halua kehittyä ja kehittää toimintaa yhdessä muiden kanssa
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • hyvää MsOffice-työkalujen osaamista, mielellään myös MS-Navision-järjestelmäosaamista

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi sunnuntaihin 22.7.2018 mennessä nettisivumme www.niemi.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme ainoastaan hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.