(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Accountor Enterprise Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365 ja NetSuite-asiantuntija Suomessa. Olemme kasvuyritys ja tarjoamme työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia ja etuoikeuden olla rakentamassa edistyksellisiä ratkaisuja. Missiomme on auttaa asiakkaitamme olemaan edelläkävijöitä.

Nyt etsimme palvelupäällikköä vastaamaan nimetyille asiakkaillemme toimitettavasta kokonaispalvelusta. Tehtäviin kuuluu sopimusasiakkaidemme ylläpito- ja kehittämispalveluiden koordinointi sekä palvelutasoraportointi. Palvelupäällikkö on aktiivinen toimija asiakkaidemme ratkaisujen pitkäjänteisessä kehittämisessä, jolla pyritään siihen, että asiakas saa hankkimastaan ratkaisusta suurimman mahdollisen hyödyn. Jatkuvan kehittämisen mallissa ratkaisun kehittämistä jatketaan käyttöönottoprojektin jälkeen yhdessä asiakkaan kanssa laadittavan suunnitelman mukaisesti ketterästi ja ennakoitavin kustannuksin. Näin halutaan varmistaa, että asiakkaalla on aina käytössään liiketoimintaansa parhaiten tukeva ajantasainen ratkaisu. Palvelupäällikkö osallistuu omassa roolissaan kehitysprojekteihin ja saattaa tarvittaessa toimia niissä myös projektipäällikkönä. Ylläpidettävien ja kehitettävien ratkaisujen aihealueet käsittelevät esim. myynti-, - markkinointi- ja asiakaspalveluprosesseja tai talouden ja toiminnanohjauksen prosesseja.

Osa palvelupäällikön työnkuvaa on myös Jatkuvien Palveluiden toiminnan ja prosessien kehittäminen yhdessä Accountor Enterprisen liiketoimintajohdon kanssa.

Tulevina työkavereina odotamme, että sovelluskehittämisen menetelmät ja IT-palvelunhallinnan prosessit ovat sinulle tuttuja. Lisäpisteitä saat, jos sinulla on takataskussa myös ITIL-osaamista, projektisertifikaatti tai esim. Microsoftin sertifikaatteja. Toiminne tiiviissä yhteistyössä valmisohjelmistovalmistajiin, joten asiakkaiden ja kollegojen lisäksi asioit sujuvasti myös Microsoftin ja NetSuiten kansainvälisten asiantuntijaorganisaatioiden kanssa. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja innostuneella suhtautumisellasi tempaat muut mukaasi. Sinulta löytyy aloitekykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä selkeää suullista ja kirjallista ulosantia suomen ja englannin kielellä.

Panostamme Accountor Enterprisessa siihen, että varmasti viihdyt meillä - hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus.

Innostuitko?

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Anu Valtanen. Anu vastaa kysymyksiisi numerosta 040 832 0645. Täytä hakemus 15.7 mennessä osoitteessa https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.