(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Familar, Avopalvelut Varsinais-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Toimintamme laajentuessa etsimme tulosvastuulliseen asemaan

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan lastensuojelun avopalveluiden toteuttamisesta ja johtamisesta Varsinais-Suomen alueella.

Työssäsi johdat kokeneiden asiantuntijoiden muodostamaa moniammatillista tiimiä. Tehtävään kuuluu tiimin, asiakastyön ja myynnin johtamisen lisäksi osallistuminen yhteiseen kehitystyöhön, innovointiin ja palvelumuotoiluun. Johtamisfilosofiamme on valmentava, rinnalla kulkeva johtaminen, joten tehtävään kuuluu myös osallistuminen asiakastyöhön osana tiimiä. Osallistut säännöllisesti Etelä-Suomen avo- ja perhehoidon palveluiden johtoryhmätyöskentelyyn Helsingissä sekä Familarin valtakunnallisiin esimiesten työryhmiin, joten tehtävä edellyttää jonkin verran valmiutta matkustamiseen. Toimistomme sijaitsee Turussa.

Koulutusvaatimus on soveltuva sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto tai esimerkiksi sosionomi amk, jonka lisäksi arvostamme vahvaa kokemusta tai lisäkoulutusta esimerkiksi psykoterapian saralta. Odotamme hakijalta vankkaa, mitattavissa olevaa näyttöä sekä asiakas- että esimiestyöstä tulosvastuullisessa asemassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää nopeaa ja toimeen tarttuvaa työotetta, kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja vastuunkantoon sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja valmennustaitoja.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä joten olethan ripeä hakemuksesi lähettämisessä!

Lisätietoja antaa sähköpostitse palvelujohtaja Antti Joensuu, antti.joensuu@familar.fi