(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
A-Kruunu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme kahta palvelupäällikköä!

Vastaamaan kokonaisvaltaisesti omistamistamme asuinkiinteistöistä ja asiakkuuksista. Haettava tehtävä on uusi yrityksessämme.

Haluatko olla mukana kehittämässä toimintaamme ja kykenet aktiivisesti kehittämään myös omaa toimenkuvaasi yhteistyössä työkavereiden kanssa? Oletko valmis ottamaan kokonaisvastuun kohteistasi niin ylläpidollisesti, kuin myös  markkinoinnillisesti ja haluat kehittyä molemmilla osa-alueilla? Sinulla on aikaisempaa kokemusta kiinteistöalalta? Hyvä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia? Olet loistotyyppi?

Jos vastauksesi on kyllä, voit olla etsimämme henkilö ja toivomme että haet joukkoomme!

Tehtävässä auttaa aikaisempi kokemus joko isännöinnistä tai vuokrauksesta sekä ARA maailman tuntemus. Omaat tehtävään soveltuvan kaupallisen,  teknisen tai muun koulutuksen eikä alan tutkinnoistakaan ole haittaa. Pystyt tarvittaessa palvelemaan asiakkaita ainakin englanniksi sujuvan suomen lisäksi. Osaat hyödyntää Tampuuria työssäsi.

Pienessä, kehittyvässä ja positiivisessa organisaatiossa hyvät yhteistyötaidot sekä joustava asenne ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle tärkeän roolin mielenkiintoisessa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä toimintaympäristössä. Tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 18.7.2018 mennessä.

Soittele jos haluat lisätietoja tehtävistä. Olen tavoitettavissa torstaina 21.6.2018 klo 9.00-14.00 ja maanantaina 16.7.2018 klo 9.00-15.00. Kiinteistöpalvelupäällikkö Petteri Puolanne  p.020 720 7107.