(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Metsä Board, Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Metsä Fibre


Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, bioenergian ja sahatavaran valmistaja, jonka selluliiketoiminnan tuotemerkki on Botnia. Yhtiön valkaistut havu- ja koivusellut on kehitetty korkealaatuisen kartongin, pehmo- ja painopaperin sekä erikoistuotteiden valmistukseen. Vuonna 2017 Metsä Fibren liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa, ja yhtiö työllistää noin 1 200 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.


PALVELUPÄÄLLIKÖT, METSÄ FIBRE ja METSÄ BOARD


Tehtävän kuvaus


Metsä Fibre ja Metsä Board hakevat toimipaikoilleen palvelupäälliköitä ohjaamaan tehtaiden kaikkia prosessin ulkopuolisia palveluhankintoja ja -laatua sekä kiinteistöpalveluihin liittyvän toiminnan kehittämistä. Tehtävät sijaitsevat Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Simpeleellä ja Äänekoskella. Palvelupäälliköt raportoivat vastuunalueensa tehtaanjohtajalle.

Palvelupäällikön pääasiallisena tehtävänä on vastata tehtaidemme suorien yhteistyökumppaneidemme päivittäisestä ohjauksesta, budjetoinnista, toiminnansuunnittelusta ja toteuman seurannasta sekä turvallisuuskulttuurin edistämistä sovittujen reunaehtojen mukaan. Tehtävässä korostuvat aktiivinen yhteistyö tuotanto-organisaation ja integraatin sisäisten palveluyritysten sekä toiminnan jatkuva kehittäminen ja kustannustehokkuus.

Edellytykset


Haettava henkilö on kehityshakuinen ja soveltuvan rakennusteknisen koulutustaustan omaava ammattilainen, jolla on usean vuoden kokemus kiinteistöalan tai teollisuuden palveluliiketoiminnasta. Hakijalle on eduksi myös mahdollinen kokemus prosessipesujen hallinnoinnista. Toimintatavoiltasi olet aktiivinen, suunnitelmallinen ja organisointiikyvyilläsi saat asioita tapahtumaan yhteistyössä muiden kanssa. Tehtävässä menestymistä vahvistaa vahva halu kehittää omaa osaamista, hyvä englanninkielen taito sekä aikaisempi kokemus projektityöskentelystä rakennus- tai investointiprojekteissa.

Lisätietoja


Lisätietoja antaa Timo Kankaanranta, timo.kankaanranta@metsagroup.com, 040 183 0710.


Hakeminen


Valitse Sinua kiinnostavat paikkakunnat alla olevasta listauksesta.

• Joutseno 
• Kemi 
• Rauma 
• Simpele
• Äänekoski


Lähetä hakemuksesi 24.06.2018 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.