(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Nuorten Ystävät

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Etsimme periksiantamattomaan ja osaavaan joukkoomme 

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ 

johtamaan ja kehittämään tuloksellisesti valtakunnallista sosiaali- ja terveydenhuollon avopalvelujen palveluliiketoimintaa. NYn avopalveluissa työskentelee vajaat 100 kokenutta sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Esimiestyöskentelyn lisäksi tehtäviisi kuuluu olennaisesti asiakkuuksien hoitaminen, kehittäminen ja hankinta. Osaamisesi avopalveluissa tuotettavien palvelujen konseptoinnista, tuotteistamisesta ja hinnoittelusta sekä valvonnan ja kilpailutuksen vaatimuksista on vahvaa. Toimit erilaisissa yhteistyöverkostoissa kuin kala vedessä ja osaat huomioida työssäsi kunta-asiakkaidemme sekä palvelunkäyttäjäasiakkaidemme erityistarpeet. Taustasi on mahdollisesti palveluliiketoiminnassa ja kykenet suuntamaan toimintaa myös talouden tunnuslukujen ja laskelmien perusteella. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvien organisointitaitojen lisäksi kykyä toimia innostavana ja sitouttavana esimiehenä sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja ja aktiivista asiakaspalveluasennetta.
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä aiempaa näyttöä menestyksellisestä johtamisesta. Kokemus toimimisesta kuntasektorin kanssa luetaan eduksesi. 

Työ edellyttää matkustamista, sillä toiminta-alueesi on valtakunnallinen. Työpisteesi sijaitsee asuinpaikkakuntasi mukaan joko Helsingissä, Turussa tai Tampereella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja innovatiivisen työympäristön, jossa pääset kehittämään valtakunnallista organisaatiotamme, toimintaprosessejamme sekä omaa osaamistasi.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa toimitusjohtaja Tiina Haanpää p. 050 422 2313, tiina.haanpaa@nuortenystavat.fi ja palvelujohtaja Kati Lehtola p. 044 7341 793, kati.lehtola@nuortenystavat.fi

Täytä hakemuksesi 6.7.2018 mennessä osoitteessa www.nuortenystavat.fi