(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Barona IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Syksyn koittaessa meillä tulee avoimeksi Palvelupäällikön tehtävä Oulun alueella.

Miltä sinusta tuntuisi aloittaa työpäiväsi kupillisella kahvia yrityksessä, jossa saat olla mukana ICT-järjestelmien kehityksen eturintamassa. Entä miltä kuulostaisi yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras työnantaja. Mitäpä jos yritykseltä löytyisi vielä aitoa halua panostaa työntekijöidensä työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen, sekä tarjota sinullekin mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja uramahdollisuuksiasi. Tulevassa työpaikassasi tämä kaikki ja paljon muutakin on osa arkeasi.

Ainutlaatuinen yhdistelmä informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian osaajia odottaa sinua osaksi hienoa porukkaa ja haluaa perehdyttää sinut tehtäviisi sekä sparrata sinua huikeisiin suorituksiin. Uusi työyhteisö voi sinunkin osaltasi olla vain muutaman klikkauksen päässä!

Palvelupäällikkönä vastaat siitä, että työnantajallasi on tarjota ajanmukaisia, asiakastarpeita vastaavia, kannattavia, kilpailukykyisiä ja laadukkaita palveluita. Pääset olemaan osana palveluiden elinkaarta suunnitteluvaiheesta aina asiakkaalle toimittamiseen asti. Olet merkittävässä roolissa myös yrityksen palveluiden kehittämisessä.

Nämäkin asiat täyttävät työpäiväsi:

  • Palveluiden laadun seuraaminen ja kehittäminen
  • Suunnitelmien toteutumisen seuraaminen
  • Käyttöönottoprojektien valvominen
  • Palveluiden kannattavuus- ja myyntitavoitteiden toteutumisen seuraaminen
  • Osallistuminen tarjousten laatimiseen ja myynnin tukeen

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Sivil (tomi.sivil@barona.fi).