(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Lakeuden Etappi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Lakeuden Etappi Oy on Etelä-Pohjanmaalla toimiva kahdeksan kunnan omistama jäteyhtiö. Yhtiön liikevaihto on noin 22 milj.€ ja henkilökuntaa on noin 40. Yhtiö vastaa toimialueensa kuntien jätehuollosta. Lakeuden Etapilla on oma biokaasulaitos ja yhtiö on Westenergy Oy:n jätevoimalan suurin omistaja, ja osakas yrityksille jätepalveluja tarjoavassa Encore Pohjanmaa Oy:ssä.

Yhtiön tehtävänä on omistajakuntien lakisääteinen jätehuolto, johon sisältyvät jätteenkuljetus ja -käsittely sekä jätehuollon tiedotus ja neuvonta. Toimialueella asuu noin 130 000 asukasta.

Haemme nyt Palvelupäällikköä vastaamaan asiakkaiden palvelukokemuksesta osana innovatiivista ja laadullisiin tavoitteisiin sitoutunutta johtoryhmää.

Palvelupäällikkönä vastaat asiakkaiden palveluiden toteuttamisesta, kehittämisestä ja mittaamisesta. Vastuullesi kuuluvat myös jäteasemien palvelut ja suurasiakkaiden jätehuoltokartoitukset. Lisäksi yhtiön palvelutarjonnan ja palveluprosessien kehittäminen sekä ratkaisuesitykset ja projektien toteutukset ovat osa päivittäistä työtäsi. Toimenkuvaasi kuuluu myös esimiestyötä, raporttien ja tarjousten tekemistä sekä kaluston ja palveluiden hankintaa. Tulet myös toimimaan yhtiön johtoryhmän jäsenenä.

Odotamme sinulta jätehuollon tuntemusta ja kokemusta jätehuollon liiketoiminnasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä kohdata erilaisia asiakaspalvelutilanteita innostuneesti ja etsiä uusia ratkaisuja, kaupallista ja teknistä ajattelua unohtamatta. Osaat myös ilmaista itseäsi vakuuttavasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi kiertotalouden näköalapaikalla osana hyvän draivin omaavaa porukkaa.

Mikäli yllä oleva kuulostaa hyvältä ja sinulla on kokemusta jätehuollosta ja laajoista kehitysprojekteista, saatat olla etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko? Kysy lisää Baronan seniorikonsultti Viivi Härköseltä puh. 050 5966328 tai laita hakemuksesi tulemaan pikimmiten, viimeistään kuitenkin 3.6.2018.