(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä. Jatkossa Aalto-yliopisto sijoittaa kaikki ydintoimintonsa pääkampukselleen Otaniemeen.


Aalto-yliopiston Turvallisuus- ja aulapalveluyksikköön sijoittuva aulapalvelutoiminta tuottaa vahtimestaripalveluita koko yliopistolle sen eri toimipisteissä.  Aulapalveluhenkilöstön monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm. asiakkaiden vastaanotto ja neuvonta, postitustehtävät sekä tilojen yleisestä järjestyksestä huolehtiminen.


Haemme nyt joukkoomme määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.3.2018 - 31.12.2019


PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ


osallistumaan aulapalvelutoiminnan palvelukokonaisuuden toteuttamiseen ja kehittämiseen.


Palvelupäällikkönä olet avainroolissa aulapalvelukokonaisuuden kehittämisessä asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti ja huolehdit samalla aulapalvelujen osaamisen kehittämisestä laaja-alaisesti yliopiston ja eri toimipisteiden palvelutarpeet huomioiden. Tehtävässäsi varmistat, että aulapalvelut yliopiston käyntikorttina antavat myönteisen ensikokemuksen huippuluokan oppimis- ja tutkimusympäristöstä, myös tulevalla pääkampuksella. Tehtävässäsi toimit aulapalveluiden koordinaattoreiden esimiehenä. Arkipäivääsi kuuluu tiimivetäjyyden ohella operatiivisen toiminnan tukeminen ja kehittäminen yhdessä koordinaattoritiimin kanssa.


Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta esimiestehtävissä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme kokemustasi ja näkemystäsi asiakaspalvelutehtävistä sekä määrätietoista ja aktiivista työtapaa. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen asiakaspalvelija. Toimit sujuvasti sekä itsenäisenä asiantuntijana että yhteistyökykyisenä tiimin jäsenenä ja yhteistyökumppanina. Positiivinen asenteesi näkyy kiireessäkin ja olet tottunut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Viestit ja raportoit kirjallisesti sujuvasti suomeksi ja englanniksi monikulttuurisella kampuksellamme.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän kampusta kehittävässä Aalto-yliopistossa, työyhteisön tuen ja mahdollisuuden kehittää itseäsi asiakaspalvelun moniosaajana.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen sähköisesti 18.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Seija Piiponniemi-Lahti p. 0500 813084, parhaiten tavoitettavissa pe 9.2 klo 8 - 11 tai sähköpostitse seija.piiponniemi-lahti@aalto.fi