(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Anonyymi työnantaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme nyt asiakkaallemme Vantaalle

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä tulet toimimaan noin 15 henkisen huoltoasentajatiimin esimiehenä ja vastaat liiketaloudellisten tavoitteiden täyttymisestä. Huolehdit päivittäisestä johtamisesta tasalaatuisten huoltoprosessien varmistamiseksi sekä vastaat tiimisi työyhteisön kehittämisestä, työhyvinvoinnista sekä ammatillisen osaamisen ylläpidosta. Tehtävään kuuluu myös huoltotöiden ja -asennusten hinnoittelua, myyntiä ja projektointia sekä palvelumyyntiä asiakkaille.

Ketä etsimme?

Olet etsimämme palvelupäällikkö, mikäli sinulta löytyy teknistä ajattelukykyä sekä näyttöjä tulosvastuullisista tehtävistä ja vaikuttavasta esimiestyöstä teknisellä alalla. Tehtävässä tukee esimerkiksi kokemus talotekniikan, teollisuuden kunnossapidon tai yleisesti huoltoliiketoiminnan parista.

Työ on välillä hektistä ja tilanteet saattavat muuttua nopeasti, joten tehtävä edellyttää sinulta malttia, tiukkoihin aikataulupaineisiin sopeutumista ja nopeaa reagointikykyä. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja pystyt työskentelemään pitkäjänteisesti ja itsenäisesti.

Koska asiakkaamme toimii kansainvälisessä asiakastoimintaympäristössä, kykenet kommunikoimaan suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Tulet toimimaan alan suurimman toimijan isoimman palveluyksikön kipparina, joten tehtävässä on huikea mahdollisuus luoda toimialalla näyttävää uraa. Saat haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän osaavassa työyhteisössä. Vaikka tehtävä onkin itsenäinen, työssäsi sinua tukee asiakkaamme valtakunnallinen palvelupäällikköverkosto. Roolin myötä sinulla on käytössäsi asiakkaamme tarjoamat hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyinen palkkaus.

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Vantaalla. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn mahdollisimman pian.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Personnel Groupin konsulttijohtaja Jarkko Laine kertoo mielellään lisää puh. 03 3138 0477.

Jos taas et halua jättää mahdollisuutta väliin, hae tehtävään 21.2.2018 mennessä osoitteessa www.personnel.fi lähettämällä meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen.