(Poistunut julkaisusta)

PALVELUPÄÄLLIKKÖ YMPÄRISTÖSERTIFIOINTEIHIN
Granlund Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat tekevät töitä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista?

Etsimme nyt asiakkuuksissa aktiivisesti toimivaa ympäristösertifiointien palvelupäällikköä. Vastaat palvelukokonaisuudesta, sen laadusta, kehittämisestä, myynnistä ja alan kehityksen seurannasta. Palvelupäällikön tehtävässä toimit myös asiakasvastaavana ja olet aktiivisesti mukana muussa ryhmän toiminnan kehittämisessä sekä vastaat itse asiakasprojekteista. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat kehittyä omassa ammatissasi. Toimit asiakasrajapinnassa vastaten sertifiointiprojektien läpiviennistä asiantuntijana osana projektitiimiä.

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavia palveluita: LEED, BREEAM, WELL, Hyvinvoiva tila, Joutsenmerkki ja RTS ympäristöluokituksissa. Toimialamme palvelut kattavat myös ympäristöjohtamisen sekä alueelliset ympäristöpalvelut.

Palvelupäälliköltä odotamme erityisesti LEED- ja BREEAM-järjestelmien tuntemusta sekä palavaa halua kehittää toimintaa ja kiinteistöalaa näiden saralla. Arvostamme rakennusalan verkostoja sekä elinkaari- ja energiakonsultoinnin tuntemusta. Sinulla on ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason loppututkinto ja jonkin verran jo työkokemusta.

Voit valita meillä sinulle sopivimman urapolun ja kehittyä monipuolisiin tehtäviin vahvasti kasvavassa organisaatiossa. Lisäksi pääset hyödyntämään konsernin laajan asiantuntijajoukon yhteistyömahdollisuuksia.

Granlund Consulting Oy:ssä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kiinteistöliiketoiminnan edelläkävijäyritystä. Pääset työskentelemään modernissa työympäristössä energisten kollegoiden kanssa. Toimintamme keskiössä ovat lean, digitaalisuus ja työpajatyöskentely. Henkilöstön työtyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa muille. Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa heti. Haku päättyy 19.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava toimialajohtaja Heli Kotilainen 050 579 3611, heli.kotilainen(a)granlund.fi

Lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa: http://www.granlundconsulting.fi/rekrytointi/

Granlund Consulting – Creating positive energy

Granlund Consulting Oy on kiinteistöliiketoiminnan uusi suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Uusi yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia kiinteistökonsultoinnin palveluita mukaan lukien kiinteistöomaisuuden hallinnan, kustannusohjauksen, kiinteistöjohtamisen sekä energia- ja ympäristökonsultoinnin palvelut. 

Teemme asiakkaistamme edelläkävijöitä seuraamalla kiinteistöliiketoiminnan megatrendejä ja tavoitteenamme on luotsata heidät selkeästi rahassa mitattaviin ja ympäristöä kunnioittaviin tuloksiin. Haluamme myös lisätä avoimuutta kiinteistöalalla ja autamme asiakkaitamme ymmärtämään entistä paremmin loppukäyttäjän tarpeita. 

Granlund Consulting Oy toimii osana Granlund-konsernia, joka työllistää noin 800 asiantuntijaa 20 kotimaan ja neljässä ulkomaan toimipisteessä.

www.granlundconsulting.fi