(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö / Vuoropäällikkö
Kokous- ja tilausravintolan sali/ Original Sokos Hotel Presidentti

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018
Kokous ja tilausravintolan salin palvelupäällikkö Original Sokos Hotel Presidenttiin

"Tasavallan toinen Presidentti"

Upeasti uudistunut Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Suomalaisuus on kantava voima koko talossamme – kokousosaston Kultaranta-tilasta Bistro Manun kotimaisiin raaka-aineisiin ja tyynyliinan juhannuskukista hotelliaulan peura-hyllyihin.

Monipuolisessa tapahtumatalo Presidentissä järjestetään laadukkaita juhlia, kokouksia, seminaareja ja näyttelyitä. Pressan ravintolat eli aulakerroksen bar Adjutantti sekä mestarin otteella palveleva Bistro Manu kutsuvat niin kaupunkilaisia kuin hotellivieraita viihtymään ja nauttimaan.
Hotelli sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla ja on erittäin suosittu kokous ja tapahtumapaikka. Meille tärkeimpiä onnistumisvaltteja on erinomainen palvelu ja maistuva tarjoilu. Kokoustiloja on 14 joista suurin on 370 paikkainen auditorio/teatterisali.

Tilausravintolassa järjestetään erilaisia tilaisuuksia, juhlia, illallisia ja messuja. Ravintolatiloissamme on mahdollisuudet jopa yli 2000 asiakkaan viihtymiseen.

Etsimme nyt kokous- ja tilausravintolaan salin palvelupäällikköä kokoaikaiseen työsuhteeseen 112,5 h/ 3 viikkoa.

Palvelupäällikön tehtäviin kuuluu kokousten ja juhlien järjestämistä, vuoroesimiehen tehtäviä, erilaisia taustatöitä ja tietenkin ennenkaikkea asiakaspalvelua. Huomioithan, että työ on vuorotyötä.

Onnistuaksesi tehtävässä, tulee Sinulla olla erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja hallitset tyylillä isotkin tapahtumat. Pääset päivittäin ratkaisemaan erilaisia ongelmia ja hallitsemaan kokoustekniikkaamme. Toivomme, että omaat aidon halun kehittää ja uudistaa palvelutuotettamme yhdessä tiimin kanssa.
Lisäksi toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mahtavien puitteiden ja motivoituneen, ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle S-ryhmän kattavat henkilöstöedut ja Sokotelin tulospalkkausmallin. Meillä Sinulla on aidot etenemismahdollisuudet.
Hakemukset 28.10.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Nina Tammilehto, puh 050 4616576, nina.tammilehto@sok.fi